Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Wendy's $5 Big Bag karo Pilihan liyane

ditulis dening editor

Nggolek sajian panganan sing enak, marem lan ora ngrusak bank? Ora katon maneh. Wendy's® iconic $5 Biggie™ Bag saiki dilengkapi karo pilihan Jr. Bacon Cheeseburger, Double Stack™, utawa Crispy Chicken BLT klasik. Sing bener, telung sandwiches bledosan roso nampilaken seger, ora beku daging sapi*, Applewood asap daging utawa pitik daging kabeh-putih. Entuk pilihan sandwich, nugget pitik 4 potong (Pedhes utawa Crispy), gorengan cilik lan omben-omben cilik mung. gangsal. dolar. Iku Biggie sing luwih apik.

Tas Biggie $ 5 kasedhiya SAIKI ing restoran Wendy sing melu ing saindenging negoro.

Wendy's ora nggawe penggemar luwe nalika nerangake panganan berkualitas kanthi rega terjangkau. Akeh rasa, akeh regane, akeh pilihan. Saka ngenalake panganan cepet-cepet pisanan ing taun 1989, nganti $ 5 Big Bag sing paling disenengi dening penggemar, Wendy's percaya karo nilai tanpa kompromi.

Jupuk tas online, liwat aplikasi seluler Wendy utawa menyang restoran Wendy sing paling cedhak. Aja lali download aplikasi seluler Wendy supaya sampeyan ora kantun tawaran sing bakal teka lan entuk Wendy's gratis nganggo Wendy's Rewards™.

Minangka bonus tambahan, saka 12 April nganti 24 April, entuk 3x Bonus Ganjaran poin ** ing kabeh tuku Wendy's Biggie Bag. Iku gedhe, gedhe, masalah gedhe.

* Daging sapi seger kasedhiya ing AS, Alaska, lan Kanada.

** Ing melu US Wendy. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...