Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Rapat (MICE) News USA

A Night Magical kanggo Alpha Kappa Alpha Anggota Sorority ing Orlando

Walt Disney World Resort Alpha Kappa Alpha
(David Roark, Fotografer)
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa bisa luwih Amerika tinimbang Disney Theme Parl, Walt Disney World Resort lan Anggota Alpha Kappa Alpha Sority?

Duwe konvènsi ing Orlando, Florida tansah duwe sentuhan gaib.

Iki dialami dening atusan Alpha Kappa Alpha (AKA) anggota sorority sing ngadeg ing werna pink lan ijo merek dagang ing njaba Disney's Animal Kingdom Taman Tema ing Walt Disney World Resort ing Lake Buena Vista, Florida. Iki minangka dina sadurunge konvènsi internasional sorority wiwit ing Orlando ana wengi.

Anggota perkumpulan mahasiswi rawuh ing resepsi pribadi sawise jam kerja sing diselenggarakake dening Disney ing taman kanggo miwiti acara perkumpulan 70.th konferensi biennial dikenal minangka Boule. Anggota AKA tampil kanthi warna jambon lan ijo sing khas ing organisasi ing tengah-tengah lampu jambon lan ijo sing mencorong.

Sajrone resepsi sambutan ing Disney's Animal Kingdom Theme Park, para anggota ngalami wengi sing kebak hiburan langsung, interaksi karakter, kuliner, lan suguhan manis.

Alpha Kappa Alpha Sorority, Incorporated wis wiwitan asor minangka sesanti sangang mahasiswa ing kampus Universitas Howard ing 1908. Wiwit iku, perkumpulan iki wis ngrembaka dadi organisasi global-impact saka saklawasé 300,000 anggota College-dilatih, kaiket dening obligasi saka adhine lan dikuwatake dening prasetya kanggo abdi-kepemimpinan sing loro domestik lan internasional ing orane katrangan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Minangka Alpha Kappa Alpha wis thukul, wis maintained fokus ing rong wilayah tombol: pembangunan pribadi lan profesional seumur hidup saben anggota sawijining; lan galvanizing sawijining anggota dadi organisasi sing dihormati daya lan pengaruh, terus-terusan ing ngarep advokasi efektif lan owah-owahan sosial sing asil ing podo lan equity kanggo kabeh warga donya.

lpha Kappa Alpha Sorority, Incorporated® didegaké ing misi sing dumadi saka limang prinsip dhasar sing tetep ora owah wiwit wiwitan perkumpulan luwih saka abad kepungkur. Misi Alpha Kappa Alpha yaiku ngembangake lan nyengkuyung standar skolastik lan etika sing dhuwur, kanggo ningkatake persatuan lan kekancan ing antarane wanita kuliah, sinau lan mbantu ngatasi masalah babagan bocah-bocah wadon lan wanita supaya bisa nambah status sosial, kanggo njaga minat sing progresif ing urip kuliah. , lan dadi "Layanan kanggo Kabeh Manungsa".

Klompok cilik wanita sing ngedegake Alpha Kappa Alpha Sorority ing pungkasan abad pungkasan iki sadar posisi sing ndarbeni hak istimewa minangka wanita sing dilatih ing kuliah mung siji generasi sing dibuwang saka perbudakan. Nanging ing wektu sing padha, dheweke sensitif marang kabutuhan lan perjuangane wong-wong sing kurang beruntung ing komunitas sing ora bisa dilayani ing kutha asale lan ing saubengé sanjabane lelungan sing mbutuhake barang, layanan, lan kesempatan sing ora bisa digayuh.

Komitmen mahasiswa enom kanggo beasiswa, kepemimpinan, keterlibatan sipil, lan layanan umum, sing dirajut bebarengan karo ikatan persaudaraan seumur hidup, dadi landasan saka warisan sing sugih saka pimpinan-pemimpin sing nggambarake sororitas nganti saiki. Lan jangkauan global program, fokus laser ing kesehatan, kasugihan, kulawarga, pendhidhikan, hak asasi manungsa, lan masalah paritas sing gegayutan karo konstituen, njamin relevansi organisasi kasebut ing salawas-lawase.

Dibuwang karo apa sing diarani "urip cilik sing diwatesi" ing lingkungan sing kapisah lan didominasi lanang sing dadi ciri awal taun 1900-an, Howard University co-ed Ethel Hegemon ngimpi nggawe jaringan dhukungan kanggo wanita kanthi pikiran sing padha teka bebarengan kanggo ngunggahake bebarengan, lan nggabungake bakat lan kekuwatane kanggo entuk manfaat kanggo wong liya. Ing taun 1908, sesanti dheweke dadi kristal minangka Alpha Kappa Alpha, perkumpulan huruf Yunani Negro pisanan. Limang taun sabanjure (1913), incorporator utama, Nellie Quander, njamin kalanggengan Alpha Kappa Alpha liwat penggabungan ing Distrik Columbia.

Bebarengan karo wolung coed liyane ing Mekkah kanggo pendhidhikan Negro, Hedgemon nggawe desain sing ora mung nuwuhake interaksi, stimulasi, lan pertumbuhan etika ing antarane anggota; nanging uga menehi pangarep-arep kanggo massa. Saka klompok inti sangang ing Howard, AKA wis tuwuh dadi pasukan luwih saka 325,000 anggota lan alumni, dadi 1,050 bab ing 44 negara, Distrik Columbia, Kepulauan Virgin AS, Bahama, Jerman, Liberia, Korea Selatan. , Jepang, Kanada, Afrika Kidul, lan Timur Tengah.

Amarga dheweke percaya yen wanita kuliah Negro minangka "pendidikan sing paling dhuwur, luwih akeh pencerahan, lan meh kabeh sing ora nate diduweni dening wong-wong Negro" - Hegemon lan kanca-kancane kerja kanggo ngurmati apa sing diarani "utang sing langgeng kanggo ngunggahake dheweke. (Negro) munggah lan nggawe wong luwih apik. Wis luwih saka siji abad, Alpha Kappa Alpha Sisterhood wis ngrampungake kewajiban kasebut kanthi dadi pasukan sing ora bisa diganggu kanggo kabecikan ing komunitas, negara, bangsa, lan jagad iki.

Program Alpha Kappa Alpha saiki isih nggambarake kesadaran komunal sing ana ing tradhisi AKA lan diwujudake ing kredo AKA, "Supaya paling dhuwur ing layanan kanggo kabeh manungsa." Kesadaran budaya lan advokasi sosial ditandhani nalika Alpha Kappa Alpha isih bayi, nanging sajrone setahun (1914) entuk status perusahaan, AKA uga wis menehi tandha babagan pendidikan, nggawe penghargaan beasiswa. Pemrograman kasebut minangka pambuka kanggo ewonan inisiatif perintis lan langgeng sing pungkasane nemtokake merek Alpha Kappa Alpha.

Sajrone pirang-pirang taun, Alpha Kappa Alpha nggunakake Sisterhood minangka pengungkit gedhe kanggo ngunggahake status Afrika-Amerika, utamane bocah-bocah wadon lan wanita. AKA wis enriched pikiran lan diwanti-wanti learning dawa; nyawisake pitulungan kanggo wong-wong sing mlarat, sing lara, lan sing ora bisa dilayani; miwiti tumindak sosial kanggo majeng hak asasi manungsa lan sipil; makarya bebarengan karo kelompok liyane kanggo nggedhekake outreach ing usaha progresif; lan terus-terusan ngasilake pimpinan kanggo nerusake kredo layanan.

Dipandu dening rong puluh sanga presiden internasional saka Nellie M. Quander (1913-1919) kanggo Glenda Baskin Glover (2018-2022), karo pitulungan saka staf markas profesional wiwit 1949; Korps sukarelawan AKA wis nggawe inisiatif aksi sosial sing inovatif lan program layanan sosial sing wis ngowahi komunitas dadi luwih apik - terus-terusan ngasilake kemajuan ing kutha, negara, negara, lan jagad.

Inisiatif Program Sorority Sejarah

The 1900-an - Ningkatake budaya Negro lan nyengkuyung aksi sosial liwat presentasi seniman Negro lan advokat keadilan sosial, kalebu elocutionist Nathaniel Guy, pangadeg Hull House Jane Addams, lan Kongres AS Martin Madden (1908-1915). Nggawe beasiswa organisasi pisanan ing Universitas Howard (1914).

The 1920s- Makarya kanggo ngilangi pangerten yen wong Negro ora cocog kanggo profesi tartamtu, lan dipandu. Negro ing ngindhari kesalahan karir (1923); nyurung undang-undang anti-lynching (1921).

ing 1930s-Dadi organisasi pisanan njupuk metu anggota urip NAACP (1939); Nggawe lobi Congressional pisanan bangsa sing impact aturan ing masalah kiro-kiro saka kahanan urip prayoga lan proyek kanggo lynching (1938); lan ngadegake klinik kesehatan seluler pisanan ing negara kasebut, nyedhiyakake relief kanggo 15,000 wong Negro sing kena paceklik lan penyakit ing Mississippi Delta (1935).

The 1940s—Ngundang organisasi-organisasi surat Yunani liyane supaya padha ngadegake Dewan Hak Asasi Manungsa Amerika kanggo nguatake peningkatan rasial lan pembangunan ekonomi (1948); Angsal status pengamat saka Perserikatan Bangsa-Bangsa (1946); lan nantang ora ana wong warna saka gambar gambar sing digunakake dening pemerintah kanggo nggambarake wong Amerika (1944).

The 1950-an nandur modal ing Black bisnis dening depositing dhisikan $ 38,000 kanggo AKA Investment Fund karo pisanan lan mung Negro tenan ing Wall Street (1958). Riset lan pendhidhikan Penyakit Spurred Sickle Cell kanthi hibah menyang Rumah Sakit Howard lan publikasi The Sickle Cell Story (1958).

The 1960s—Sponsored perdana Domestic Travel Tour, wisata budaya seminggu kanggo 30 siswa SMA (1969); ngluncurake "Seri Warisan" babagan prestasi Afrika-Amerika (1965); lan muncul minangka klompok wanita pisanan sing menang hibah kanggo ngoperasikake pusat korps kerja federal (1965), nyiapake pemuda 16-21 kanggo nindakake ekonomi sing kompetitif.

1970's- Iku mung sorority dijenengi anggota perdana saka Operasi Big Vote (1979); rampung janji setengah yuta kanggo United Negro College Fund (1976); lan tuku Dr. Martin Luther King kang boyhood ngarep kanggo MLK Center for Social Change (1972).

The 1980s— Ngadopsi luwih saka 27 desa Afrika, entuk Penghargaan Layanan Distinguished Africare taun 1986; nyengkuyung kesadaran lan partisipasi ing urusan bangsa, ndhaptar luwih saka 350 pemilih anyar; lan ngadegake Yayasan Kemajuan Pendidikan Alpha Kappa Alpha (000), entitas multi-yuta dolar sing saben taun menehi luwih saka $ 1981 ing beasiswa, hibah, lan beasiswa.

The 1990s-Dibangun 10 sekolah ing Afrika Kidul (1998); nambahake jumlah minoritas paling gedhe ing Registry Sumsum Tulang Nasional (1996); Dadi organisasi sipil pisanan sing nggawe peringatan kanggo pahlawan tanpa tanda jasa Perang Donya II Dorie Miller (1991).

The 2000s—Nyumbang $1 yuta kanggo Universitas Howard kanggo mbiayai beasiswa lan ngreksa budaya Ireng (2008); nguatake katrampilan maca 16,000 bocah liwat proyek demonstrasi sawise sekolah $ 1.5 yuta ing sekolah-sekolah ing kutha sing kurang kinerja, ekonomi sing kurang ekonomi (2002); lan nambah kualitas urip kanggo wong keturunan Afrika liwat terus bantuan kanggo negara Afrika.

The 2010s—Fokus ing Achievement, Self-Awareness, Communication, Engagement, Networking, and Development Skills, Program ASCEND℠ dirancang kanggo menehi motivasi, melu lan mbantu siswa sekolah menengah kanggo nggayuh potensial maksimal liwat pengayaan akademik lan latihan katrampilan urip kanggo ndhukung perjalanan. kanggo College utawa pagawean kejuruan; nyumbang lan mbagekke One Million Backpacks℠ diisi perlengkapan sekolah kanggo siswa sajrone patang taun; dibukak AKA 1908 Playground Project℠ kanggo mesthekake area play aman kanggo bocah-bocah liwat pemugaran lan nganyari maneh 1,908 komunitas lan sekolah playgrounds ana, lan koordinasi kampanye nasional, Think HBCU℠, kanggo nyorot HBCUs (2018); Diluncurake Pemimpin Muda sing Muncul, langkah sing wani kanggo nyiapake 10,000 bocah wadon ing kelas 6-8 supaya bisa unggul minangka pimpinan enom sing dilengkapi kanggo nanggapi tantangan ing abad kaping 21 (2010).

The 2000s—Nyumbang $1 yuta kanggo Universitas Howard kanggo mbiayai beasiswa lan ngreksa budaya Ireng (2008); nguatake katrampilan maca 16,000 bocah liwat proyek demonstrasi sawise sekolah $ 1.5 yuta ing sekolah-sekolah ing kutha sing kurang kinerja, ekonomi sing kurang ekonomi (2002); lan nambah kualitas urip kanggo wong keturunan Afrika liwat terus bantuan kanggo negara Afrika.

The 2020s-Fokus ing kanker payudara kanthi unit mamografi seluler teken sing nyedhiyakake mammogram gratis kanggo individu sing berpendapatan rendah. Liwat inisiatif HBCU ngunggahake $1 yuta sajrone sedina sajrone 4 taun berturut-turut, lan nggawe dana AKA-HBCU ing saben HBCU. Ngasilake film, Twenty Pearls sing nyritakake Alpha Kappa Alpha. Madegake Kategori Keanggotaan Pearl Soror. Miwiti Akademi Kepemimpinan Eksekutif sing mbantu sorors ing posisi mid-level maju menyang C Suite utawa lenggah ing papan perusahaan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...