Australia negara | wilayah Warta Pamrentah Rapat (MICE) News Pariwisata

Australia Kulon bakal nglampahi $ 31 yuta ing Acara Pariwisata

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Australia Kulon wis nyerahake Anggaran Negara 2022-23, ngumumake paningkatan pendanaan $31 yuta kanggo acara pariwisata. Iki kalebu $ 20 yuta kanggo Dana Acara Utama anyar sing $ 5 yuta wis dialokasikan kanggo hosting acara bisnis.

Pendanaan iki minangka tambahan kanggo paket Reconnect WA $15 yuta sing diumumake ing Desember 2021.

Peningkatan pendanaan teka ing wektu sing penting kanggo industri acara bisnis Australia Kulon, sing siap ngalami periode pertumbuhan lan pemulihan sing signifikan sawise dibukak maneh tapel wates WA lan napsu anyar kanggo lelungan saka delegasi acara bisnis.

Business Events Perth Ketua Bradley Woods ngandika pendanaan tambahan dikenali peran penting sing acara bisnis diputer ing ngiyataken lan diversifying ekonomi negara lan support sing perlu kanggo revive sektor sawise gangguan pinunjul. 

"Dampak saka COVID-19 ing industri acara bisnis wis nyebabake hit gedhe, ing babagan kerugian nyata lan kapercayan bisnis ing mangsa ngarep, mula dorongan dana iki wis pas nalika kita terus usaha kanggo ngamanake acara bisnis sing nguntungake maneh. semangat lan mbangun maneh akeh venue lan bisnis cilik sing isih berjuang rong taun ing pandemi iki, "ujare Pak Woods.

Menteri Pariwisata Roger Cook ujar manawa pendanaan sing tambah bakal nggedhekake kesempatan kanggo Negara, ngamanake acara bisnis sing nguntungake ora mung kanggo dampak pariwisata, nanging uga minangka platform kanggo diversifikasi ekonomi, menehi kesempatan kanggo promosi keahlian Australia Kulon menyang jagad iki.

"We wis spruiking pesen ing saindhenging Australia lan liyane saka donya sing WA mbukak kanggo bisnis lan mbukak kanggo pariwisata," Pak Cook ngandika.

"Iki minangka tahap sabanjure ing transisi ekonomi WA sing ngisi turbo sawise sukses manajemen COVID-19 luwih saka rong taun."

"Acara bisnis nggawa wisatawan bisnis menyang Negara, promosi sektor prioritas sing beda-beda lan ngasilake ekonomi langsung kanggo bisnis lokal."

"Program acara bisnis sing diuripake bakal mbantu nggawe warisan ekonomi ngluwihi regane biaya pariwisata awal - mbantu kita mbangun Australia Kulon sing luwih gedhe lan luwih apik."

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan dorongan dana, ndeleng kene.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar