Airlines aviation Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Western Air Nggawe Penerbangan Perdana Antarane Nassau lan Fort Lauderdale

gambar duweni saka Bahamas Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Maskapai komersial sing diduweni lan dioperasikake Bahamian, Western Air, njupuk landasan pacu sing dawa menyang langit loropaken internasional wingi nalika nggawe penerbangan pertama antarane Nassau lan Fort Lauderdale, Florida minangka alternatif maskapai liyane kanggo lelungan. Embraer ERJ50 Jet 145-seater njupuk saka Bandara Internasional Lynden Pindling ing 11 am enroute kanggo Fort Lauderdale Hollywood International Airport, pisanan ing maskapai meh 21 taun orane.

Dr. Kenneth Romer, Wakil Direktur Jenderal lan Penjabat Direktur Penerbangan, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahamas (BMOTIA), pejabat pimpinan lan media nampani penumpang pisanan nalika upacara peresmian ing Terminal 1, Concourse C. Tamu khusus sing uga kesah ing pesawat inaugural ana Anne-Marie Davis, garwane Perdhana Mentri saka Bahama Philip Davis.

Upacara dipunwiwiti kanthi mandhap para penumpang ing penerbangan perdana, ingkang dipunsambut ing terminal kanthi swara irama Junkanoo, perayaan budaya Bahama, lengkap karo cowbells, pukulan drum kulit wedhus, lan singsot.

Western Air bakal ngoperasikake layanan jet saben dina ing rute internasional anyar menyang Fort Lauderdale nyedhiyakake insentif ora ana owah-owahan utawa biaya pembatalan, kanthi kabeh karcis sah nganti nem sasi. Ing minggu ngarep, operator udhara samesthine bakal nggedhekake layanan saka Freeport ing Pulo Grand Bahama menyang Benteng Lauderdale uga.

Kantor pusat ing Bandara Internasional San Andros ing pulo Andros, Western Air didegaké ing 2001 dening Kapten lan Instruktur Penerbangan Rex Rolle lan garwane, Shandice Rolle. Putrine Sherrexcia "Rexxy" Rolle minangka Wakil Presiden Operasi.

Babagan BAHAMAS

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Negara pulo kasebut uga nduweni pamancing kelas donya, nyilem, prahu, lan ewonan mil saka sawetara pesisir paling spektakuler ing bumi kanggo kulawarga, pasangan, lan petualang kanggo njelajah. Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing bahamas.com. utawa ing Facebook, Twitter lan YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar