WestJet Nambah Lima Jet Boeing 737 MAX 8 Anyar menyang Armada

WestJet Nambah Lima Jet Boeing 737 MAX 8 Anyar menyang Armada
ditulis dening Harry Johnson

WestJet disetel kanggo ndarbeni total 22 pesawat Boeing 737 MAX anyar ing pungkasan taun 2025, saliyane buku pesenan saiki.

WestJet wis ngumumake rencana ngembangake armada kanthi entuk limang pesawat Boeing 737 MAX 8 anyar. Penambahan iki minangka bagéan saka investasi substansial maskapai ing buku pesenan, sing wis nganti milyaran dolar. Pangiriman pesawat kasebut diantisipasi ing awal 2025, sawise rampung perjanjian leasing karo China Development Bank Financial Leasing Co., Ltd. (CDB Aviation) kanggo telung pesawat, lan perusahaan leasing pesawat internasional Avolon kanggo rong pesawat.

Mike Scott, Wakil Presiden Eksekutif lan Kepala Pejabat Keuangan Klompok WestJet, nyatakake yen dheweke bakal nambah limang pesawat menyang pesawat kasebut 737 MAX kulawarga. Dheweke nyatakake kasenengan babagan kapasitas tambahan iki, sing bakal nambah ekspansi armada sing digambarake lan ngidini dheweke nawakake pilihan perjalanan udara sing terjangkau lan macem-macem kanggo para pelanggan. Scott negesake manawa ekspansi armada WestJet sing terus-terusan, ditambah karo dhasar biaya murah, minangka pembalap penting kanggo strategi pertumbuhane.

WestJet disetel kanggo ndarbeni total 22 pesawat Boeing 737 MAX anyar ing pungkasan taun 2025, saliyane buku pesenan saiki. Salajengipun, maskapai kasebut duweni potensi kanggo nampa tambahan 62 pesawat saka jinis sing padha sadurunge pungkasan taun 2028. Akibaté, WestJet duwe buku pesenan narrowbody paling gedhe ing antarane kabeh maskapai Kanada.

Jie Chen, Chief Executive Officer CDB Aviation, nyatakake rasa marem karo kemitraan sing saya tambah karo WestJet. CDB Aviation seneng menehi kontribusi kanggo ekspansi armada maskapai kasebut kanthi nyewakake telung pesawat B737-8 sing irit bahan bakar anyar langsung saka buku pesenan, njamin pendekatan sing ramah lingkungan.

Paul Geaney, Presiden lan Chief Commercial Officer Avolon, mratelakake antusiasme kanggo kemitraan sing luwih jero karo WestJet lan kesempatan kanggo nyukupi syarat armada sing saya tambah karo buku pesenan Boeing. Ngarepake wutah luwih lanjut ing sektor penerbangan, utamane ing Amerika Utara, Avolon seneng menehi solusi armada lengkap marang pelanggan strategis ing wilayah kasebut.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...