negara | wilayah Tujuan News Pariwisata Turkey

Pandemi apa? Lelungan menyang Turki Musim Panas iki!

Profesor Turki
Prof. Dr. Ahmet Bolat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

  Nglumpukake mayuta-yuta turis karo kutha-kutha Turki sing ayu banget, Turkish Airlines bakal menehi kontribusi gedhe kanggo musim panas 2022 kanthi penerbangan sing fokus ing pariwisata. Maskapai operator flag bakal ngoperasikake 388 penerbangan langsung saben minggu menyang 47 kutha ing 29 negara saka Antalya, Dalaman, Bodrum-Milas, lan İzmir lan nggawa Turki menyang pusat pariwisata ing wilayah kasebut.

            Ngatur kinerja sing sukses sanajan ana watesan lelungan ing negara sajrone pandemi, Turkish Airlines ngrencanakake nambah kecepatan munggah menyang langit kanthi penerbangan langsung sing direncanakake kanggo musim panas. Dikarepake yen wektu lelungan sing cendhak lan kepenak sing dhuwur, penerbangan langsung iki bakal dadi faktor penting nalika nerangake keputusan turis manca.

Prof. Dr. Ahmet Bolat; "Negara Kita Bakal Dadi Fokus Pariwisata Dunia Taun Iki."

            Ing penerbangan sing fokus ing pariwisata kanggo musim panas, Ketua Dewan Turkish Airlines lan Komite Eksekutif, Prof Dr Ahmet Bolat negesake; "Tujuan pariwisata kita minangka pusat atraksi kanggo wilayah kasebut kanthi kaendahan alam sing ora ana tandhingane lan standar pariwisata sing dipercaya. Panjaluk penerbangan saka saindenging jagad saya tambah akeh amarga musim panas wis cedhak. Minangka maskapai penerbangan gendera, kita ngarahake nggawa turis manca karo Turki minangka tujuane ing sisih kidul negara kita kanthi penerbangan langsung lan kenyamanan Turkish Airlines. Kita bakal terus kanthi bangga nglayangake gendera nalika menehi kontribusi kanggo ekonomi negara kita kanthi penerbangan langsung.

Panjaluk luwih dhuwur tinimbang pra-pandemi

            Nyiyapake rencana penerbangan kanthi nganalisa kanthi ati-ati panjaluk lelungan para tamu, operator global bakal ngoperasikake sawetara penerbangan sing fokus ing pariwisata sajrone musim panas 2022 kanthi tambah perhatian turis manca kanggo Turki bebarengan karo negara-negara sing santai watesan lelungan. Ngoperasikake 83 penerbangan menyang 30 tujuan sajrone 2019 sing dadi taun paling sukses sadurunge pandemi, Turkish Airlines saiki siyap ngoperasikake 140 penerbangan langsung menyang 38 tujuan sajrone periode sing padha ing taun iki.

            Miwiti penerbangan internasional ing 2020, AnadoluJet bakal mbukak sayap kanggo pariwisata negara ing taun iki uga. Merek sing sukses bakal nggawa turis menyang tujuan liburan ing Mediterania lan Aegean kanthi 248 penerbangan saben minggu saka 39 tujuan ing luar negeri.

            Inggris, Jerman, Libanon, Rusia, lan Israel ana ing ngarep panjaluk dhuwur kanggo lelungan musim panas saka agensi perjalanan lan penumpang. AnadoluJet bakal ngoperasikake 72 frekuensi menyang 8 tujuan ing Jerman, 35 frekuensi menyang 2 tujuan ing Inggris, lan 24 frekuensi menyang 1 tujuan ing Libanon saben minggu. Kanggo Turkish Airlines, operator global bakal ngoperasikake sebagian besar penerbangan pariwisata langsung menyang Inggris (46 frekuensi) lan Rusia (22 frekuensi).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...