Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan gourmet Warta Pamrentah Jamaika News Pariwisata

Nalika Omah Menteri Pariwisata Keluwen Bartlett nuduhake tembok karo Devon House….

Devenhouse Jamaika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Taman mburi omahku sing bener-bener nuduhake tembok karo Devon House ... apik!"

Hon. Menteri Pariwisata Jamaika bungah banget. Dheweke ngandhani eTurboNews : "Tangga dheweke bakal entuk Facelift multi-yuta Dolar kanggo dadi pusat gastronomi ing jagad iki."

Doven House dadi sorotan kanthi investasi multi Million Dollar dadi Pusat Karibia kanggo Gastronomy lan Pariwisata Gastronomi.

Miturut Menteri, dheweke ndeleng gastronomi minangka bantal nomer siji kanggo pertumbuhan pariwisata. Dheweke nerangake, 42% saka pengeluaran pengunjung kanggo panganan.

Minster Bartlett ndeleng Doven House ing Kingston minangka pusat gastronomi Karibia kanggo wong Jamaika lan pengunjung saka sak ndonya.

Salah sawijining landmark bersejarah sing paling misuwur ing Jamaika, Devon House Mansion minangka impen arsitektur jutawan ireng pertama Jamaika, George Stiebel. Sawise entuk kasugihan saka pertambangan emas ing Amerika Kidul, Stiebel kalebu telung wong Jamaika sing sugih sing mbangun omah sing rumit ing pungkasan abad kaping 19 ing pojok Trafalgar Road lan Hope Road. Pojok iki kanthi pas dikenal minangka Millionaire's Corner.  

Omah gedhong Devon House minangka gabungan arsitektur Karibia lan Georgia sing apik, dilengkapi koleksi lan reproduksi antik Jamaika, Inggris, lan Prancis sing dikurasi kanthi ahli. The Mansion madhep hamparan sungguh apik manicured lan gembur, pekarangan ijo. Warisan Stiebel tetep urip karo Devon House sing dijaga kanthi apik, sing diumumake minangka monumen nasional ing taun 1990 dening Jamaica National Heritage Trust. Iki ditindakake miturut pandhuane Rt. Hon. Edward Seaga, sing banjur dadi Menteri Pembangunan lan Kesejahteraan kanthi tanggung jawab kanggo urusan budaya, lan banjur dadi Perdana Menteri Jamaika.

Devon House wiwit ngalami évolusi saka dadi omah kanggo jutawan ireng pisanan ing Jamaika, George Stiebel, dadi sinonim karo kesenengan, hiburan kulawarga, lan rekreasi ing Kingston, ing ngendi para tamu bisa ngunjungi toko, mangan lan santai.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar