Nalika Loro Kanca Menteri Ketemu kanggo Sarapan Pariwisata Afrika ana ing sisih Menang

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Loro jeneng gedhe ing Pariwisata Afrika seneng sarapan Afrika Kidul dina iki. Hon. Najib Balala lan Dr. Walter Mzembi. Loro-lorone dianggep juara kanggo Afrika lan Pariwisata Dunia. Sarapan iki bisa dadi pambuka kanggo bab lan arah anyar ing pangembangan pariwisata ing Afrika, kanthi Jaringan Pariwisata Dunia lan Dewan Pariwisata Afrika njupuk peran utama.

Print Friendly, PDF & Email

anyar Ketua Jaringan Pariwisata Dunia Afrika Dr Walter Mzembi wis nyetel arah kanggo Afrika nalika sarapan dina iki karo Hon. Sekretaris Pariwisata Republik Kenya nalika kunjungan menyang Afrika Kidul.

Mung dina Senin mantan Menteri Pariwisata Republik Zimbabwe lan Menteri Luar Negeri nganti Nopember 2017 wis ditampa kanggo mimpin Divisi WTN iki minangka Ketua Regional lan dadi VP sing anyar kanggo Jaringan Pariwisata Dunia.
Ketua WTN Dr. Walter Mzembi minangka calon Sekretaris Jenderal UNWTO ing taun 2018. Umume samesthine Sekretaris Jenderal Kenya bakal dadi Sekretaris Jenderal pertama lan unggul ing pemilihan UNWTO sabanjure ing taun 2025.
Menteri Hon Najib Balala ngandika ing tweete dina iki: "Ketemu kanca apikku, sing sadurunge njabat minangka Menteri Luar Negeri Zimbabwe lan Menteri Pariwisata lan Industri Perhotelan. Walter minangka pimpinan gedhe lan juara pariwisata ing Afrika.
Dr. Mzembi uga ngirim tweet sing ujar: "Thanks Najib kanggo sarapan bebarengan, sampeyan kolega lan kanca sing apik kanggo urip! Sampeyan uga dijebadi dadi pimpinan kancaku. Nikmati sisa turmu!”

Iki minangka pertemuan pertama sawise 5 taun ing antarane rong pimpinan Afrika kasebut.
Rapat pribadi pungkasan ditindakake ing taun 2017 nalika Hon. Dr Walter Mzembi ngunjungi Kenya.

Hon. Najib Balala | Hon. Dr. Walter Mzembi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar