Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Whey Basic Protein Isolates Market Share, Faktor Makroekonomi Industri Global, Analisis SWOT, Perusahaan Top, Lanskap Pesaing, Outlook Regional 2022-2029

Protein whey ditetepake minangka bagean protein susu sing cepet dicerna. Suplemen protein whey kasedhiya ing macem-macem wujud kanthi konsentrasi whey lan isolasi whey minangka rong makhluk sing paling umum. Isolat protein dhasar whey digawe kanthi misahake komponen whey saka susu. Protein dhasar whey kasusun saka luwih saka 85% protein, ngemot asam amino penting, tingkat laktosa sing sithik, lan bebas saka karbohidrat lan lemak.

Akeh keuntungan kesehatan sing gampang dicerna isolat protein dhasar whey, kalebu wutah otot meningkat, meksa getih sudo, sepindah ing Manajemen bobot, lan melorot gejala kaku, lan depresi, wis favoring sing Adoption. Adopsi protein dhasar whey sing saya tambah akeh kanggo macem-macem aplikasi, kalebu tablet farmasi, suplemen nutrisi, sereal, rumus bayi, jus, es krim, roti, lan produk cemilan uga nambah wutah pasar.

Kanggo tetep 'ngarep' pesaing sampeyan, njaluk Brosur: https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-9464

Pasar Isolasi Protein Dasar Whey - Perkembangan sing misuwur  

Sawetara pemain utama sing beroperasi ing pasar isolat protein whey global yaiku Teknologi Nutrisi Olahraga, Kerry Group plc, Clover Fonterra Ingredients Proprietary Limited, Davisco Foods International, Inc., Arla Foods Ingredients amba, Glanbia Nutritionals, Inc., Spesialisasi Susu Global , Bahan Saputo, Protein AMCO, Agropur MSI, MYFITFUEL, Hilmar Ingredients Inc., lan Optimum Nutrition, Inc.

Perkembangan penting ing lanskap kompetitif pasar isolat protein dhasar whey kalebu:

  • Ing April 2019, Labs XP berbasis North Bay ngluncurake ISO XP Strawberry rasa New Zealand suket sing diisolasi protein whey ing loro uga varian ukuran limang kilogram.
  • Ing wulan Maret 2019, INFINIT Nutrition ngluncurake salah sawijining produk gaya kafe sing jenenge COLD BREW Performance Coffee, minangka tambahan paling anyar kanggo formula protein lan pemulihan sing unggul. COLD BREW dicampur karo isolat protein dhasar whey kelas dhuwur, lan minangka panganan suket sing disertifikasi, non-GMO, rBST lan bebas hormon sintetik.
  • Ing April 2018, Kaged Muscle ngenalake rumus protein langsung sing jenenge MicroPure Whey Protein Isolate. Produk sing mentas diluncurake iki didhukung dening isolat protein whey sing berkualitas tinggi.
  • Ing Februari 2018, Glanbia Nutritionals nambah kapabilitas bubuk protein kanthi diluncurake BevEdge Whey Protein A-220W. Protein anyar iki minangka isolat protein whey pra-asam sing ngidini campuran minuman protein rasa jeruk lan berry.

Whey Protein Dasar Isolasi Dinamika Pasar

Nyepetake Sektor Susu lan Nambah Kesadaran Kesehatan Nyopir Pasar Isolat Protein Dasar Whey

Tren sing terus berkembang ing arena kesehatan lan kesehatan minangka pembalap utama pasar isolasi protein whey. Protein whey saya tambah akeh daya tarik minangka suplemen diet, amarga sifate serbaguna lan akeh aplikasi minangka bahan ing aplikasi nutrisi olahraga. Iki wis luwih nyurung preferensi konsumen kanggo isolat protein dhasar whey. Salajengipun, budaya kerja sing didorong deadline lan gaya urip sing sibuk nggawe isolasi protein dhasar whey populer. Kajaba iku, macem-macem mupangat kanggo kesehatan lan sifat sing ningkatake kinerja protein whey apik banget kanggo pasar isolasi protein dhasar whey. Aplikasi wiyar saka isolat protein dhasar whey ing formula bayi, cemilan, produk susu lan roti lan confectionaries, minangka faktor kunci liyane sing nyebabake panjaluke. Kajaba iku, isolat protein dhasar whey uga nyekseni adopsi minangka suplemen lan solusi alternatif kanggo susu ing antarane wong sing ora toleran laktosa kanggo ningkatake kinerja atletik, lan nambah glutathione ing pasien HIV.

EFSA Nganggep Whey Protein Dasar Isolasi Aman Kanggo Digunakake ing Formula & Suplemen Bayi, Penjualan Spurs

Novel Pangan lan Alergen Pangan, panel Otoritas Pangan lan Keamanan Eropa babagan nutrisi wis nyimpulake isolasi protein dhasar whey aman ing kahanan panggunaan sing diusulake. Kanthi EFSA nganggep isolasi protein dhasar whey aman kanggo digunakake ing formula bayi uga suplemen, bahan iki bisa uga bakal nambah daya tarik ing taun-taun sing bakal teka.

Akeh Gyms lan Pusat Fitness Nggawe Kesempatan Wutah kanggo Stakeholders

Kesadaran kesehatan sing tuwuh ditambah karo konsumen sing sadar kesehatan munggah, bebarengan karo tambah akeh pusat fitness lan gim minangka sawetara faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar isolasi protein whey. Salajengipun, meh kabeh kelompok konsumen, kalebu, binaragawan, atlit, lan pangguna rekreasi, klub kesehatan lan pusat fitness tumindak minangka pusat distribusi kanggo macem-macem tambahan protein whey. Kanthi klub kesehatan saya tambah kanthi cepet, kesempatan sing nguntungake bakal muncul kanggo produsen isolat protein dhasar whey.

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, input saka ahli industri lan peserta industri ing rantai nilai pasar isolasi protein whey global. Laporan kasebut menehi analisa jero babagan tren pasar induk, indikator makroekonomi lan faktor pamrentahan bebarengan karo protein dhasar whey ngisolasi daya tarik pasar miturut segmen. Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor ing protein dhasar whey ngisolasi segmen pasar lan geografi.

Pasar Isolasi Protein Dasar Whey - Segmentasi

Adhedhasar industri panggunaan pungkasan, pasar isolasi protein dhasar whey dipérang dadi 

  • Pangan lan Minuman
  • Pharmaceutical
  • Liyane (Pakan Kewan)

Adhedhasar jinis, pasar isolasi protein dhasar whey dipérang dadi 

Adhedhasar aplikasi, pasar isolasi protein dhasar whey dipérang dadi

  • Formula bayi
  • Nutrisi olahraga
  • biasa produk
  • Others

Supaya luwih maju, entuk TOC saka Laporan iki:  https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-9464

Sorotan Laporan:

  • Ringkesan rinci babagan protein dhasar whey ngisolasi pasar induk
  • Ngganti protein dhasar whey ngisolasi dinamika pasar ing industri kasebut
  • Protein dhasar whey jero ngisolasi segmentasi pasar
  • Protein dhasar whey historis, saiki, lan digambarake ngasingake ukuran pasar babagan volume lan nilai
  • Tren lan pangembangan industri paling anyar ing pasar isolasi protein dhasar whey
  • Lanskap kompetitif pasar isolasi protein dhasar whey
  • Sastranegara kanggo pemain tombol lan produk ana
  • Segmen potensial lan ceruk, wilayah geografis sing nuduhake wutah ing pasar isolasi protein dhasar whey
  • Perspektif netral babagan protein dhasar whey ngisolasi kinerja pasar
  • Informasi sing kudu diduweni kanggo protein dhasar whey ngisolasi pemain pasar kanggo nyengkuyung lan ningkatake jejak pasar

Waca Laporan Gegandhengan Liyane:

https://futuremarketinsightsposts.tumblr.com/post/681314344077787136/miso-market-2022-development-status-qualitative

https://marketresearchfmi.hashnode.dev/impact-of-covid-19-on-bay-leaf-market-share-qualitative-and-quantitative-assessment-concludes-fmi-2022-2027

https://www.zupyak.com/p/3065242/t/honey-wine-market-research-report-overview-with-geographical-segmentation-by-revenue-with-qualitative-and-quantitative-assessment-forecast-2022-2028

https://www.sbookmarking.com/story/meal-replacement-shakes-market-size-industry-share-trends-2032

https://medium.com/@abhinay_30028/functional-beverages-market-trends-2022-segmentation-outlook-qualitative-and-quantitative-14eb4e7a2992

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers-Dubai
Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...