Sindikasi

Prospek Pasar Tepung Beras Putih Ngliputi Strategi Bisnis Anyar kanthi Kesempatan Mbesuk 2029

ditulis dening editor

Pandangan Pasar Tepung Beras Putih

 

Glepung beras putih alami tanpa gluten, sugih karbohidrat lan kurang lemak. Glepung beras putih digunakake kanggo nggawe kue, kue, roti, pangsit lan liya-liyane, uga kanggo ngencerake saus lan iwak jas lan protein liyane. Iki uga umum banget kanggo nggawe macem-macem mie Asia, sing dianggep minangka pokok ing masakan Timur. Glepung beras putih uga dianggep minangka bahan panganan sing terjangkau yen dibandhingake karo glepung konvensional liyane. Amarga gampang nyerna protein beras lan pati beras, lan profil asam amino sing luar biasa - dibandhingake karo profil asam amino susu ibu - glepung beras sacara ekstensif ditrapake ing sereal bayi lan panganan bayi, sing nyedhiyakake pasar glepung beras putih kanthi wutah sing signifikan. Nanging, alternatif sing kasedhiya kayata glepung beras coklat samesthine bakal njupuk pangsa pasar cilik saka glepung beras putih.

Kanggo Njaluk Salinan Salinan Laporan ngunjungi @  https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-9616

Nambah Aplikasi Tepung Beras Putih ing Produk Roti Nyopir Wutah Sing Penting

Saliyane digunakake dening individu kanthi langsung, glepung beras putih uga digabungake karo perusahaan sing ana ing macem-macem industri. Produsen panganan panggang nggunakake mayoritas glepung beras putih.

Kasus sensitivitas gandum lan gluten sing mundhak ing saindenging jagad, wis nambah preferensi kanggo glepung beras putih ing ndhuwur glepung gandum konvensi. Kajaba iku, nambah aplikasi glepung beras putih minangka bahan bebas gluten ing macem-macem panganan adhedhasar glepung nambah permintaan kanggo glepung beras putih uga glepung bebas gluten liyane. Minangka basis customer wis akeh dening dina lan individu sing ngisinake, sehat, apik, gampang-masak lan siap-mangan dhaharan kanggo co-op munggah karo gaya urip sibuk sing; panganan panggang lan panganan cemilan wis entuk daya tarik sing signifikan. Produsen glepung beras putih samesthine bakal entuk kesempatan wutah sing akeh banget ing mangsa ngarep.

Pasar Tepung Beras Putih: Pangembangan Utama

  • Ing wulan Juni 2017, Ingredion's HOMECRAFT, merek premium perusahaan, ngluncurake glepung beras. Prodhuk iki dirancang kanggo nyukupi panjaluk konsumen kanggo produk sing sutra, lancar, tanpa gluten lan kasedhiya ing Kanada, Amerika Serikat, lan wilayah Asia Pasifik.

Pasar Tepung Beras Putih: Analisis Daerah

Pasar glepung beras putih ing Asia samesthine bakal ndominasi pasar amarga akeh populasi, gumantung saka pelanggan ing glepung beras putih minangka panganan pokok.
Pasar ing Amerika Utara samesthine bakal nuduhake potensial positif kanggo tuwuh ing sawetara taun sabanjure.
Kajaba iku, ing Eropah, glepung beras putih katon nguntungake amarga mung ana pabrikan sing ora pati penting.

Pasar Tepung Beras Putih: Peserta Utama

Sawetara peserta pasar ing pasar Tepung Beras Putih yaiku:

  • Panganan Alami Pabrik Abang Bob
  • Arrowhead Mills (Hain Celestial Group, Inc.)
  • PGP International (Associated British Foods PLC)
  • General Mills, Inc.
  • Kumpulan Soufflet
  • EDME Food Ingredients Limited
  • Perusahaan Archer Daniels Midland
  • Imperial World Trade Pvt. Ltd.
  • BENEO
  • Anson Mills
  • Viachem, Ltd.
  • Aryan International
  • HOMECRAFT (Ingredion)
  • Thai Flour Industry Co., Ltd.
  • Bay State Milling Company
  • Riviana Foods Inc.
  • Radnor Corp Pty Ltd.
  • Penggilingan Tengah
  • Kumamoto Flour Milling co., Ltd.
  • Shree Bhagwati Flour and Foods Pvt. Ltd.
  • Pangan PP

Laporan riset nampilake penilaian lengkap babagan pasar Tepung Beras Putih lan ngemot wawasan, fakta, data sejarah, lan data pasar sing didhukung sacara statistik lan industri. Iki uga kalebu proyeksi nggunakake set asumsi lan metodologi sing cocog. Laporan riset nyedhiyakake analisis lan informasi miturut segmen pasar kayata jinis produk, aplikasi, lan panggunaan pungkasan.

Telusuri Laporan Lengkap ing:  https://www.futuremarketinsights.com/reports/white-rice-flour-market

Laporan kasebut nyinaoni analisa lengkap ing:

  • Segmen Pasar Tepung Beras Putih
  • Dinamika Pasar Tepung Beras Putih
  • Ukuran Pasar Tepung Beras Putih
  • Pasokan lan Permintaan Tepung Beras Putih
  • Tren / Masalah / Tantangan Saiki sing ana gandhengane karo Pasar Tepung Beras Putih
  • Lanskap Kompetisi lan Peserta Pasar Muncul ing Pasar Tepung Beras Putih
  • Analisis Rantai Nilai Pasar Tepung Beras Putih

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Mexico, Brasil)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia)
  • Asia Wétan (China, Jepang, Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesia)
  • Oceania (Australia, Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Turki, Afrika Lor, Afrika Kidul)

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, masukan saka pakar industri lan peserta industri ing rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis jero babagan tren pasar induk, indikator ekonomi makro, lan faktor pamrentahan bebarengan karo daya tarik pasar miturut segmen. Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografi.

Segmentasi Pasar Tepung Beras Putih

Pasar Tepung Beras Putih bisa dipérang adhedhasar sifat, panggunaan pungkasan, fungsi, kemasan, lan saluran penjualan.

Ing basis saka alam, pasar bisa dipérang dadi:

Adhedhasar panggunaan pungkasan, pasar bisa dipérang dadi:

  • Pangan lan Minuman
  • Formulasi diet khusus
  • Panganan Bayi
  • Panganan Snack Extruded
  • Campuran Pancake lan Waffle
  • Campuran Binder
  • Pating Daging
  • Sosis
  • Bumbu lan rempah-rempah
  • jajanan
  • pizza
  • Sup lan Saus
  • Jajanan Siap Dipangan
  • Perawatan Pribadi lan Kosmetik

Adhedhasar fungsi, pasar bisa dipérang dadi:

  • Agen Binding
  • Agen Pewangi

Adhedhasar kemasan, pasar bisa dipérang dadi:

  • Toko
  • Kantong
  • Tas
  • akeh
  • Karton
  • Gendheng

Adhedhasar saluran penjualan, pasar bisa dipérang dadi:

  • Penjualan Langsung / B2B
  • Penjualan Langsung / B2C
  • Supermarket / Hypermarket
  • Toko Retail
  • Toko Khusus
  • Toko Kelontong Umum
  • Toko online

Waca Laporan sing Gegandhengan:

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita: 

Wawasan Pasar mbesuk,
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Klik kanggo Kiriman Warta Penerbangan

aviation

Klik kanggo warta kanggo lelungan

Klik kanggo Breaking News Press Release posting

BreakingNews.travel

Nonton Acara Breaking News kita

Klik kene kanggo Hawaii News Onine

Klik kanggo Warta babagan Rapat, Insentif, Konvensi

Klik kanggo Artikel Warta Industri Travel

Klik kanggo Open Source Press Releases