Beda regane 11,142% antarane merek CBD sing paling murah lan paling larang

ditulis dening editor

Leafreport.com, situs web pengawas peer-review industri CBD, ngumumake dina iki asil review rega lengkap kanggo produk cannabidiol (CBD) saka macem-macem merek sing tujuane mriksa rega ing saindenging industri. Leafreport nglumpukake data saka luwih saka 3000 produk CBD sing didol luwih saka 100 merek sing misuwur ing industri, minangka tindak lanjut saka laporan rega April 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Asil panaliten nemokake manawa ana prabédan rega 11,142% ing antarane merek CBD sing paling murah lan paling larang ing kategori sing padha, saka temuan 4,718% ing laporan April. Laporan paling anyar Leafreport uga nemokake bedane 3,561% ing antarane produk sing paling larang lan paling larang ing industri CBD, sing nyuda sithik saka 3,682% ing wulan April.

"We found iku menarik sing ana dadi akeh produk larang ing pasar sing mung ora worth apa lagi daya,"Sa Gal Shapira, Product Manager ing Leafreport. "Misi Leafreport yaiku mbantu ningkatake transparansi ing industri CBD lan ngajari konsumen supaya bisa ngakses produk sing aman lan nawakake konten sing diiklanake. Kita nerbitake laporan kaya iki kanggo menehi katrangan apa konsumen bener-bener entuk apa sing diyakini bakal dibayar. Muga-muga laporan iki mbantu para konsumen nggawe keputusan sing luwih ngerti nalika arep tuku produk CBD.

Leafreport nambahake kategori edibles ing laporan paling anyar lan nemokake 5,100% prabédan rega antarane produk sing paling murah lan paling larang. Temuan tambahan nuduhake manawa CBD isolasi minangka kategori paling murah kanthi nyuda 19% wiwit laporan asli April. Kosok baline, kategori kapsul nuduhake kenaikan 2.55% wiwit April, kenaikan paling gedhe ing kabeh kategori sing diuji.

Laporan iki minangka salah sawijining laporan sing wis rampung dening Leafreport kanggo menehi informasi marang konsumen babagan macem-macem aspek industri CBD. Perusahaan kasebut sadurunge ngirim produk CBD menyang laboratorium tes ganja Canalysis kanggo ndeleng manawa ana tingkat CBD sing diiklanake, ing antarane tes liyane. Laporan kasebut kalebu nyilem jero menyang Delta-8, topikal, edibles, omben-omben, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar