Warta cepet

Napa Nyewa Kamar Hotel Nalika Sampeyan Bisa Tetep ing RV?

Sanajan aturan manajemen COVID-19 ora ditrapake maneh lelungan teka Lithuania, sawetara kabiasaan lelungan katon tetep. Kanggo siji, RV Camping mung entuk popularitas ing negara kaya Lithuania. Camping kacarita nambah 62% ing vacationers outdoor-maha taun pungkasan, lan meh setengah saka wong-wong mau teka saka luar negeri, kalebu Jerman, Finlandia, Walanda, Polandia, Latvia, lan Estonia.

Campers RV ing Lithuania bisa nyoba pengalaman camping kasebar ing saindhenging negara kang 6,000 tlaga bening. Diubengi dening alas megah, Camping Lithuania nawakake macem-macem aktivitas alam, kayata lakeside saunas, Semono uga Sindhunata lan jamur njupuk, lan tilase hiking deso kanggo pengalaman panas tenan Lithuania. 

Ing ngisor iki sawetara pengalaman camping RV unik sing bisa ditemokake ing Lithuania.

Uwal alam ing Pulo Apple

Ing jaman biyèn, para adipati ing Molėtai lan Utena padha mèlu riyaya tengah musim panas menyang Pulo Apple. Dumunung ing tengah-tengah tlaga Grabuostas, menehi pengalaman kemah sing terisolasi saka jagad liyane.

Ing Apple Island, RV Campers bakal nemokake views nggumunke banyu ngrangkul pulo saka kabeh arah, atusan wit apel sing Bloom karo pastel alus-pink ing pungkasan mangsa panas, lan asli, farmhouses kayu mulyo.

Penggemar kayak bisa mirsani langit sore sing nggambarake permukaan tlaga Grabuostas sing kaya kaca, dene sauna pinggir tlaga nduweni wewangian kayu pinus lokal.

Retret pinggir tlaga sing tenang dirangkul dening alas pinus

Camping ing wilayah Suvalkija Lithuania kanggo wong-wong sing tresna kecemplung alas lengkap. Ing kene, lelungan bakal nemokake dalan mlaku-mlaku sing nyegerake indra kanthi mambu wit pinus lan menehi kesempatan kanggo nggoleki woh wohan beri utawa jamur, nalika nginep ing wisma deso kanggo wengi sing tenang ing deso.

Kanggo wong-wong sing pengin pengalaman unik ing Suvalkija, Camping Pušelė nawakake tanah ing pinggir tlaga Vištytis sing bening kristal, kaya nalika Lithuania dadi bangsa pagan pungkasan ing Eropah, nyembah alam. A misbyah pagan kanggo Baltik Gods and Goddesses ndhelik ing alas cedhak kanggo wong-wong sing kasengsem ing sambungan karo warisan Lithuania.

Nyawiji warisan Lithuania, budaya hippie lan alam

Kanthi nggabungake arsitektur deso tradisional, dekorasi gawenan tangan sing nampilake ikonografi hippie lan ketenangan alam, sawetara papan kemah wis nggawe swasana sing ora nyenengake kanggo bocah kembang. Salah sawijining conto yaiku Sunny Nights Hostel & Camping, sing ngalami évolusi saka kantor pos sing umuré abad dadi farmstead kanthi kebon apel sing subur.

A hub kanggo roh free, fitur adus lempung-lempung ing pinggir blumbang lokal - sulih liyane alam kanggo spa populer ing saindhenging Lithuania - lan sawetara jugangan geni kanggo nglampahi wengi ing lintang-lintang.

"Sunny Nights," acara musik, seni, lan komunitas saben taun, dianakake ing latar Camping & Hostel kanggo para wisatawan sing pengin ngrungokake musik rakyat Lithuania utawa ngrasakake kasugihan alam ing alas ing saubengé.

Mung siji jam adoh saka camping dumunung Hill of Crosses - memorial kanggo roh Lithuania indestructible. Kanthi luwih saka 20,000 salib sing ditumpuk ing sadhuwure siji liyane, pemandangan kasebut minangka perwakilan perlawanan sing nggegirisi - bukit kasebut wis najis kaping telu sajrone jaman Soviet, nanging terus dibalekake dening pedunung lan peziarah.

A uwal romantis menyang kothak lavender

Tujuan camping ing Lithuania kabeh teeming karo raos asmara - patch saka kembang liar wangi, langit mbukak kanggo nonton srengenge surup ing tlaga, lan alam untouched dening manungsa bisa nransfer lelungan menyang lukisan-kaya skenario.

Campers RV looking kanggo parkir kendaraan ing situs sing aran otherworldly bisa katon ora luwih saka Lavender Village. Mung 28 km adoh saka Vilnius, ibukutha, retret sing sepi dumunung ing antarane lapangan kembang ungu, digunakake sacara tradisional ing obat rakyat.

Pemandangan lapangan lavender sing nggumunake ora mung pemandangan sing menehi istirahat - banyu kolam Kiemeliai sing tenang, sing ana ing pinggir Desa Lavender, bisa uga dijelajahi ing perahu dayung lan ngenthengake pikiran sing kesel. Campers uga bisa nyoba tangan ing fishing lan ndeleng macem-macem urip segara ditemokaké ing banyu Lithuania - kalebu reams, carps, lan perches.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar