Kategori - Bolivia Travel News

Warta utama saka Bolivia - Lelungan & Pariwisata, Fashion, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Bolivia Travel & Tourism News kanggo pengunjung. Bolivia iku sawijining negara ing Amérika Kidul tengah, kanthi tlatah manéka warna ing Pagunungan Andes, Gurun Atacama lan alas udan Amazon Basin. Luwih saka 3,500m, ibukutha administratif, La Paz, dumunung ing dataran tinggi Altiplano Andes kanthi latar mburi Gunung Illimani sing ditutupi salju. Ing sacedhake ana Tlaga Titicaca sing mulus kaca, tlaga paling gedhe ing bawana, ngliwati tapel wates karo Peru.