Kategori - Warta Lelungan Guinea

Warta saka Guinea - Lelungan & Pariwisata, Fashion, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Guinea Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Guinea iku sawijining negara ing Afrika Kulon, wewatesan ing sisih kulon karo Samudra Atlantik. Iki dikenal minangka Cagar Alam Ketat Gunung Nimba, ing sisih kidul-wétan. Cadangan iki nglindhungi pagunungan alas sing sugih tetanduran lan kéwan asli, kalebu simpanse lan kodok viviparous. Ing pesisir, ibukutha, Conakry, minangka papan kanggo Masjid Agung modern lan Museum Nasional, kanthi artefak regional.