Kategori - Wire News

Yen iki siaran pers sampeyan?

Opo Sampeyan bisa nggunakake.

Sawise diadopsi… 

  • mbusak paywall lan nggawe gratis kanggo sapa wae sing maca
  • nggawe kabeh pranala do-follow
  • kalebu ing buletin kita, tandha warta, kabar push
  • kalebu artikel iki ing ngarep lan kaca artikel kita
  • nambah telusuran lan paparan media sosial
  • nambah multi-basa lan audio
  • tambahake foto, video lan nggawe bisa ditelusuri lan YOUTUBE lan 16 saluran podcast lan video liyane
  • tambahake sindikasi ekstensif kita (2 yuta+ pamaca)

Carane?


Klik kene kanggo nggunakake artikel iki kanggo $100


Klik kene kanggo rencana posting siaran pers kita.