Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah budaya Tujuan Editorial Health Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending USA Maneka Warta

Apa Pariwisata Medis Aman?

Plancongan kanthi tujuan: Pariwisata medis
Pariwisata Medis

Wiwitane isin, turisme medis kayane apike. Lelungan menyang Thailand, UAE, utawa Jerman - lan nalika njelajah budaya, panganan, anggur lan toko, mampir menyang rumah sakit lokal kanggo nyelehake weteng, transplan ginjel utawa panggantos pinggul.

  1. Turis medis asring nyebrang wates internasional kanggo kesehatan.
  2. Pangobatan bisa kalebu (nanging ora diwatesi) pembantu medis gigi, neurologis, lan kardiovaskular.
  3. Wong gelem lelungan kanggo perawatan kesehatan, paningkatan, utawa restorasi adoh saka negara asal supaya bisa ngrampungake liwat fasilitas perawatan kesehatan sing luwih terjangkau ing panggon liya.

Opo Pariwisata Medis?

Pariwisata medis (uga dikenal minangka pariwisata kesehatan, outsourcing medis utawa lelungan medis) ditegesi minangka lelungan teratur nglintasi wates internasional kanggo ngakses perawatan medis sing bisa uga kasedhiya ing negara lelungan. Turis medis asring nyebrang wates internasional kanggo njaga, ningkatake utawa mulihake kesehatane liwat fasilitas perawatan kesehatan sing terjangkau lan bisa kalebu (nanging ora winates) kanggo perawatan gigi, neurologis, lan kardiovaskular.

Plancongan kanthi tujuan: Pariwisata medis

Ing 2019 ing pasar pariwisata medis global wregane antarane US $ 44.8 milyar lan US $ 104.68 milyar lan samesthine nganti US $ 273.72 milyar ing 2027

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan

Share to...