Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Hiburan News wong Parks tema Pariwisata Wisata News Wire Plancongan USA

Objek wisata paling populer ing AS

Objek wisata paling populer ing AS
Objek wisata paling populer ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Grand Canyon entuk skor popularitas AS 8.22/10 sing nggumunake, dadi atraksi sing kudu dideleng kanggo turis sing ngunjungi AS

Amerika Serikat misuwur kanthi akeh papan wisata sing misuwur, nanging atraksi endi sing paling populer lan paling disenengi?

Kanggo ngerteni, para ahli lelungan nganalisa luwih saka 1,000 atraksi ing AS ing telusuran Google taunan lan skor review Tripadvisor, kanggo mbukak sing paling populer lan peringkat paling dhuwur ing AS.

Objek wisata paling populer ing AS

  1. Grand Canyon, AZ - Volume Panelusuran Google Tahunan - 14,380,000, Skor Review Tripadvisor - 5.0, Hashtag Instagram - 4151689, Tampilan TikTok (Jutaan) - 317.7, Rating Popularitas AS / 10 - 8.22
  2. Times Square, NY - Volume Panelusuran Google Tahunan - 10,342,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 4765703, Tampilan TikTok (Jutaan) - 1800, Rating Popularitas AS / 10 - 7.20
  3. Niagara Falls, NY - Volume Panelusuran Google Tahunan - 15,053,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 3434379, Tampilan TikTok (Jutaan) - 623.5, Rating Popularitas AS / 10 - 7.14
  4. Taman Nasional Glacier, MT - Volume Panelusuran Google Tahunan - 6,357,000, Skor Review Tripadvisor - 5.0, Hashtag Instagram - 973833, Tampilan TikTok (Jutaan) - 263.8, Rating Popularitas AS / 10 - 7.04
  5. Taman Nasional Yellowstone, ID - Volume Panelusuran Google Tahunan - 10,204,000, Skor Review Tripadvisor - 5.0, Hashtag Instagram - 1134121, Tampilan TikTok (Jutaan) - 114.9, Rating Popularitas AS / 10 - 6.99
  6. Walt Disney World, FL - Volume Panelusuran Google Tahunan - 7,115,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 9372068, Tampilan TikTok (Jutaan) - 1800, Rating Popularitas AS / 10 - 6.89
  7. Pantai Myrtle, SC - Volume Panelusuran Google Tahunan - 9,753,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 2820233, Tampilan TikTok (Jutaan) - 1200, Rating Popularitas AS / 10 - 6.79
  8. Lake Tahoe, CA - Volume Panelusuran Google Tahunan - 9,238,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 2836916, Tampilan TikTok (Jutaan) - 486.7, Rating Popularitas AS / 10 - 6.63
  9. Universal Studios Hollywood, CA - Volume Panelusuran Google Tahunan - 10,548,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 711363, Tampilan TikTok (Jutaan) - 926.8, Rating Popularitas AS / 10 - 6.58
  10. Patung Liberty, NY - Volume Panelusuran Google Tahunan - 12,086,000, Skor Review Tripadvisor - 4.5, Hashtag Instagram - 2170604, Tampilan TikTok (Jutaan) - 226.8, Rating Popularitas AS / 10 - 6.43

Objek wisata paling populer ing AS kanthi skor popularitas 8.22 yaiku Grand Canyon, dumunung ing negara bagian Arizona.

Fenomena geologi wis nampa luwih saka 14 yuta panelusur ing taun kepungkur, uga rating 5/5 Tripadvisor sing sampurna. Grand Canyon entuk skor popularitas AS 8.22/10 sing nyengsemaken, dadi atraksi sing kudu dideleng kanggo turis sing ngunjungi AS. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing posisi nomer loro yaiku Grand Times Square New York kanthi luwih saka 10 yuta telusuran Google taunan, 4.7 yuta hashtag ing Instagram, lan 1.8 milyar tampilan ing TikTok. Times Square entuk peringkat popularitas sakabèhé 7.2/10.

Atraksi paling populer nomer telu ing AS yaiku Niagra Fall, New York, sing ndeleng luwih saka 15 yuta telusuran Google sajrone taun kepungkur bebarengan karo 3.4 yuta hashtags Instagram lan 620 yuta tampilan TikTok. Niagara Falls entuk rating popularitas 7.14/10. 

Taman Nasional Glacier rangking minangka atraksi paling populer papat ing AS. Taman Nasional, dumunung ing Montana, ndeleng luwih saka 6 yuta telusuran Google sajrone 12 wulan pungkasan lan uga entuk skor review 5/5 Tripadvisor.

Dijenengi kanthi tepat, Taman Nasional Glacier diisi puncak lan lembah sing diukir gletser sing ngliwati Pagunungan Rocky Montana ing sadawane tapel wates Kanada. A Surgo kanggo walkers lan backpacker, nawakake Glacier National Park 700 mil saka hiking tilase lan kesempatan photography telas.

Runner-up kanggo atraksi paling populer ing Amerika yaiku Taman Nasional Yellowstone. Taman Nasional Yellowstone entuk 5/5 terhormat ing Tripadvisor lan nampa luwih saka 10 yuta telusuran ing Google sajrone taun kepungkur.

Taman Nasional kalebu 2.2 yuta hektar ing Wyoming. Titik panas vulkanik, Yellowstone ngemot babagan setengah saka geyser aktif ing donya, kalebu sing paling misuwur, Old Faithful.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...