Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Health Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Wisatawan MENA gelem divaksinasi sanalika vaksin COVID-19 kasedhiya

Wisatawan MENA gelem divaksinasi sanalika vaksin COVID-19 kasedhiya
Wisatawan MENA gelem divaksinasi sanalika vaksin COVID-19 kasedhiya
ditulis dening Harry Johnson

Turis dijangka prioritasake tujuan sing vaksinasi umume warga lan sing wis berhasil ngatur liwat COVID-19

  • 77% wong lelungan MENA gelem divaksinasi marang COVID-19
  • 45% wisatawan MENA rencana lelungan sajrone wulan ngarep
  • 31% wong lelungan MENA duwe rencana plancongan mewah utawa plancongan

Survei lelungan paling anyar ing ewonan wisatawan ing MENA ngandhakake manawa 77% wong ing wilayah kasebut ngrencanakake divaksinasi sanalika vaksin kasedhiya ing negarane.

Sajrone sawetara kuartal sabanjure, para turis ngarepake prioritas tujuan sing wis divaksinasi sebagian besar penduduk lan sing wis berhasil ngatur liwat COVID-19.

Total 45% responden duwe rencana lelungan sajrone wulan ngarep utawa kurang. Survei kasebut uga nyedhiyakake pilihan pilihan liburan sing paling populer kanggo para turis MENA, kanthi 36% milih plancongan mewah lan 26% plancongan plancongan karo kulawargane.

Miturut data paling anyar, tujuan plancongan sing akeh tuwuhing volume telusuran sajrone kuartal pertama yaiku:

Seychelles nyana mundhak 62%

● Thailand nyuda kenaikan 45%

● Maladewa ngalami kenaikan 40%

● Inggris ngalami kenaikan 30%

● Norwegia ngalami kenaikan 29%

● Spanyol ngalami kenaikan 19%

Kecepatan muter vaksin ing tujuan pariwisata bakal menehi pengaruh penting tumrap wong sing plancong maneh. Amarga panguwasa ing wilayah GCC terus maju lan terus nyurung vaksinasi, para ahli plancongan percaya manawa luwih akeh wisatawan sing bakal yakin manawa bisa lelungan ing wulan ngarep. Pandemi iki uga ngowahi tindak tanduk para plancong lan mayoritas milih plesiran lan plancongan kesehatan ing tujuan mewah lan santai.

Minangka pengalaman sing dikarepake paling gedhe ing taun 2021, ana peningkatan kegiatan domestik lan petualangan lokal amarga para plancong ngalami kegiyatan plancongan ing tujuan sing cedhak.

Pelancong uga nuduhake minat ing perjalanan sing digawe khusus, nggoleki jarak sosial lan udara seger tanpa ngrasakake petualangan.

Survei kasebut uga nuduhake manawa 37% wong duwe rencana plancongan solo, lan 33% bakal plancongan karo kulawargane menyang plancongan santai.

Pelancong uga kepengin mbuwang preinan luwih dawa kanthi rencana 62% kanggo lelungan sajrone 10 dina, nggunakake wektune ing papan sing disenengi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...