Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Carane akeh wiski apik? Apa kira-kira $ 60,000 kanggo Suntory

Yamazaki 55 saiki kasedhiya kanggo Global Travel Retail
ditulis dening Juergen T Steinmetz

House of Suntory saiki wis ngenalake wiski Yamazaki 55 edisi winates banget kanggo Global Travel Retail, kasedhiya kanthi rega eceran sing disaranake $60,000 USD.

Dibotol ing taun 2020, Yamazaki 55 minangka rilis paling tuwa ing House of Suntory ing sejarah lan menehi penghargaan marang kulawarga pendiri wiski Jepang, nalika ngrayakake jaman "Showa" Jepang ing taun 1960-an. 

Yamazaki 55 bakal kasedhiya kanggo milih Eceran Travel Global kanthi botol sing ditemokake ing London, Paris, Hainan, Hong Kong, Taipei, Amsterdam, Seoul, Delhi, Istanbul, Dubai lan Singapura.

Beam Suntory bakal nyumbang $5,000 USD kanggo saben botol sing dirilis ing koleksi 100 botol taun iki, kanthi total $500,000 USD, menyang The White Oak Initiative, sawijining klompok sing setya njaga kelestarian alas oak putih ing Amerika.

Yamazaki 55 minangka campuran saka malt tunggal sing larang regane, sing nampilake komponen sing disuling ing taun 1960 ing sangisore pengawasan pendiri Suntory Shinjiro Torii lan banjur umur ing tong Mizunara; lan ing 1964 ing arahan saka Suntory kang kapindho Master Blender Keizo Saji lan banjur umur ing White Oak casks.

Kepala Blender Generasi Kelima Suntory, Shinji Fukuyo, kerja sama karo Master Blender Generasi Katelu Shingo Torii kanggo nyebarake seni campuran kanggo ngungkapake kedalaman, kerumitan lan kawicaksanan sing luar biasa yaiku Yamazaki 55.

Cairan sing diasilake nduweni werna amber jero; aroma sing kuat saka kayu cendana lan woh sing wis mateng; rasa manis, rada pait lan kayu; lan rada pait nanging manis lan sugih rampung.

Manuel González, Direktur Pemasaran GTR kanggo Beam Suntory, ngandika: "Kita banget bangga duwe kesempatan kanggo nawakake lelungan sing unik lan eksklusif kaya Yamazaki 55, ekspresi paling tuwa saka House of Suntory. Produk edisi winates banget iki bakal ditampilake ing sawetara lokasi House of Suntory sing paling apik, lan bakal ditambah karo kampanye aktivasi terpadu. Kita setya ngembangake Eceran Perjalanan Global kanthi nguatake penawaran inovatif lan nggawa pengalaman pembeli premium sing paling apik kanggo para pelanggan.

'Yamazaki' diukir kaligrafi ing saben botol kristal, dene tandha umur ditekani nganggo bledug emas lan dilindhungi nganggo lacquer. Bukaan botol kasebut dibungkus nganggo kertas washi Echizen gawenan tangan lan diikat nganggo tali anyaman Kyo-kumihimo, kerajinan tradisional saka Kyoto. Saben botol dilebokake ing kothak bespoke digawe kayu Mizunara Jepang lan dilapisi lacquer Suruga.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...