Airlines aviation Brazil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Wong anyar sing tanggung jawab ing GOL Airline

Celso Ferrer - gambar duweni saka Disclosure
ditulis dening Linda S. Hohnholz

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, BrazilMaskapai domestik paling gedhe, dina iki ngumumake yen CEO, Paulo Kakinoff, bakal ngganti peran dadi anggota Dewan Direksi. Wakil Presiden Operasi, Celso Ferrer, bakal dadi penerus Kakinoff minangka CEO efektif 1 Juli 2022.

"Kita seneng ngumumake Celso Ferrer minangka CEO Gol, ujare Kakinoff. Aku lan Celso wis kerja bareng luwih saka pitung taun. Dheweke minangka eksekutif sing berpengalaman lan disiapake kanthi apik; salah siji sing paling kompeten sing aku kenal ing kabeh karir profesionalku.

Nglayani minangka CEO wiwit 2012, Kakinoff wis mimpin perusahaan liwat sawetara wektu paling geger industri lan ngowahi pengalaman pelanggan GOL.

"Kita duwe tim kepemimpinan sing kuwat lan Dewan kita mesthi ngabdiake awake dhewe, kanthi cara sing disiplin, kanggo peran dhasar kanggo ngawasi rencana suksesi sing terstruktur kanthi apik kanggo peran kepemimpinan sing paling dhuwur," ujare Constantino de Oliveira Junior, Ketua. "Kakinoff wis dadi CEO sing luar biasa sajrone dekade kepungkur lan wis ngembangake klompok pimpinan sing apik kanggo ngatur maskapai kita sajrone dekade sabanjure. Kita seneng banget kanggo kesempatan kanggo terus kerja bareng ing Dewan.

Celso, 39, minangka eksekutif GOL sing wis suwe kanthi pengalaman sing amba lan jero. Gabung karo maskapai kasebut ing taun 2003, dheweke wis njabat minangka kepala perencanaan lan kepala operasi. Celso uga dadi pilot Boeing 737. Dheweke duwe gelar ekonomi saka Universidade de São Paulo, gelar hubungan internasional saka Pontifícia Universidade Católica de São Paulo lan MBA saka INSEAD.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Aku diajeni lan bungah dijaluk dadi CEO," ujare Celso. "Inti saka GOL yaiku Tim Elang; padha nggawe prabédan kanggo Pelanggan kita, lan aku katon nerusake kanggo ngawula wong. Kita duwe tim pimpinan sing apik banget, sing akeh sing aku seneng kerja bareng sajrone pirang-pirang taun.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...