Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor Mexico News Resorts

Mung Dewasa, Karukunan ing Tenda Mewah ing Meksiko

Naviva
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Naviva minangka konsep resort anyar sing ambisi sing nawakake layanan individu lan desain inovatif. Luwih cedhak karo alam tinimbang sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

"Naviva iku sawijining konsep resort anyar ambisi sing nawakake layanan Highly individualized lan desain inovatif sing ndadekke tamu nyedhaki alam saka tau sadurunge,"Sa Vince Parrotta, Four Seasons Presiden, Hotel Operations - Americas West. "Kanthi debut retret khusus iki, para tamu bakal nyambungake siji-siji karo pandhuan sing duwe kawruh sajrone pengalaman sing wicaksana sing ngrangkul budaya lan karakter Meksiko."

Naviva minangka Resor Sekawan Musim, dumunung ing Punta Mita, Meksiko, resort tenda mung kanggo wong diwasa pisanan ing Amerika, lan saiki ngonfirmasi kedatangan tanggal 1 Desember 2022 lan luwih.

Retret alam sing nampilake 15 kemah mewah sing ana ing tengah alas 48 hektar (19 hektar) ing semenanjung pribadi sing madhep Samudra Pasifik, pengalaman Naviva sing ora ana tandhingane lan ora konvensional nggawe lingkungan sing nuwuhake komunitas, pertumbuhan pribadi, lan nambah kawruh.

Kanthi mung 15 kemah mewah sing dirancang dening Luxury Frontiers - kabeh karo kolam renang pribadi - Naviva minangka salah sawijining resort Four Seasons paling cilik ing donya. Pendekatan transformatif Resor lan pandhuan Naviva sing wis disertifikasi teka bebarengan kanggo nggawe pengalaman diwasa mung dhuwur, nanging ora umum sing diilhami dening biofilia, tegese "tresna marang urip utawa makhluk urip."

"Lokasi kita diselehake ing alas cliffside nggawe koyo kang pedhot ing panggonan adoh, nalika ing kasunyatan, kita mung pesawat cendhak adoh saka AS," ngandika Ronny Fernández, Resort Manager, Naviva, A Four Seasons Resort. "Setelan alam sing ora ana gunane sacara organik nyengkuyung para tamu kanggo miwiti lelungan pribadi."

Ikatan Intrinsik karo Alam

Naviva ngrayakake ikatan intrinsik sing diduweni manungsa karo alam liwat desain biofilik - pendekatan arsitektur sing nyambungake wong menyang lingkungan alam.

Ing Naviva, para tamu langsung nyemplungake ing njaba nalika teka, ketemu pandhuane ing jembatan pring sing diilhami kepompong sing madhep jurang alas sing jero. 

Tamu bakal terus nemu sambungan langsung menyang alam sak Tetep.

Saben tarub kemewahan stand-alone fitur wiyar njero ruangan ruangan lan seamlessly campuran bebarengan, ngijini tamu kanggo njupuk ing srengenge lan mambu angin segara bebarengan karo sambungan ora langsung kanggo alam karo tekstur lan kain sing niru pola alam ditemokaké ing lingkungan lingkungan.

Frontiers Mewah ngrancang ruang saben tenda kanggo melu kepinginan alami manungsa kanggo golek prospek, papan perlindungan, misteri, lan sensasi kanthi ruang tamu sing mbukak lan kamar turu sing kapisah sing mili menyang kolam renang pribadi lan dek ekspansif kanthi hammock lan ruangan ruangan.

Pengalaman Lokal Asli kanthi Rasa Panggonan

Urip saben dina ing Naviva nyetel panggung kanggo transformasi individu nalika para tamu njelajah karep lan nemokake sing anyar kanthi dhukungan tulus saka pandhuan Naviva sing disertifikasi. Pengalaman Naviva sing ora ditulis kayata sampling kopi Meksiko batch cilik, ndeleng stargazing, lan gabung ing ritual sunset, kalebu kegiatan spontan sing bisa ditindakake para tamu ing Resor.

Para tamu uga bisa nikmati pengalaman Signature Naviva sing ndadekake karakter, warisan, lan keahlian saka bakat lan tradisi lokal dadi paling ngarep, kayata ngunjungi seniman lokal sing menang penghargaan Jose Juan Esparza ing omah lan studio pribadine, adus alas nokturnal, terapi swara, lan ambegan.

Perjalanan kanggo Pikiran, Badan, lan Jiwa

Nyimpang saka kurban kabugaran hotel tradisional, Naviva nawakake sawetara ruang intim kalebu rong spa pods sing diselehake ing alas sing subur, temazcal tradisional Meksiko utawa "omah panas," gym ruangan, oasis alas sing tenang ing Kolam Alma, lan pribadi 575-mlaku (175 meter) expanse saka pantai Pasifik murni - Panggonan calming kanggo laku Yoga utawa mindfulness.

Saben wilayah ningkatake sesambungan manungsa karo alam kanthi nyemplungake para tamu ing aspek lingkungan sing nyata lan ora nyata, kayata mundur setengah dina ing salah sawijining spa pods kaya kepompong sing diilhami dening wiji saka wit Ceiba lokal lan nyedhiyakake kepompong. ngungsi, ngidini kanggo owah-owahan ing energi internal.

Kabeh ritual holistik ing Naviva nggunakake sifat-sifat penyembuhan saka bahan-bahan pribumi, saka reishi regeneratif lan jamur salju sing hidrasi nganti watu permata alam lan lempung warna sing ditemokake ing saindhenging Meksiko.

Naviva uga menehi tamu kesempatan kanggo fokus kanthi lengkap babagan kesejahteraan fisik. Latihan ing Naviva kalebu sesi yoga tebing ing Risco Terrace, trek hiking lan mlaku sing apik, lan latihan kekuatan ing gym ruangan terbuka sing madhep Pasifik, ing ngendi para tamu bisa nggabungake formasi sing ana kayata watu-watu lan wit-witan, nyambungake menyang alam kanthi saben babagan lan saben ambegan.

Jajanan lan Momen sing Bisa Dielingake Ngadhepi Segara Pesisir
Kemewahan deso digawa menyang urip madhep seascapes gisik saka Pasifik ing Copal, jantung Naviva.

Luwih saka mung restoran, papan sing dienggo bareng dirancang kanggo nggawe perasaan sing ana ing ruang tamu lan pawon ing omah pribadi, ngundang para tamu kanggo dolanan, maca, obrolan, ide, lan musik. Game gawenan tangan kayata backgammon lan meja foosball digawe saka kayu direklamasi dening tukang Mexican kasedhiya kanggo kompetisi Playful.

Ing Copal Cocina, para tamu bisa ngrasakake energi masak langsung saka pawon sing mbukak, sing ana ing episentrum ruang kasebut lan nduweni metode masak open-fire alami kanthi pit BBQ tradisional, lan rotisserie panggangan kayu, lan kayu. - oven geni.

Tangkapan segara sing akeh lan pametumu musiman minangka inspirasi lan dhasar kurban saben dina sing seger. 

Koyo Adoh, Nanging Cedhak Omah
Ing pesisir Pasifik Meksiko, ing Riviera Nayarit, Naviva dumunung ing pucuk lor Bahía de Banderas ing semenanjung sing padha karo Four Seasons Resort Punta Mita. Mung 45 menit saka Bandara Internasional Puerto Vallarta, swarga mandhiri iki dumunung ing alas cliffside 48 hektar (19 hektar).

Kemah mewah diwiwiti saka USD 3,950 saben wengi lan kalebu kabeh dhaharan lan cemilan sawayah-wayah ing saindhenging Resor, panedhaan ing tenda 24 jam, layanan kolam renang lan pantai, kabeh ombenan kalebu anggur lan minuman beralkohol premium, spa 60 menit. perawatan saben tamu, aktivitas masyarakat, pikiran lan awak kelas, pengalaman Unscripted Naviva, planning guide, lan fasilitas ing tarub. Pengalaman Signature Naviva, omben-omben langka utawa sing dipesen khusus, perawatan spa tambahan, kelas utawa latihan pribadi, lan transfer bandara kasedhiya kanthi biaya tambahan.

Tamu Naviva uga entuk akses lengkap menyang Four Seasons Resort Punta Mita sing cedhak, mung limang menit. Resor iki nduweni sepuluh restoran lan bar, rong lapangan golf, telung kolam renang, rong pantai, lan fasilitas spa lan fitness tambahan. 

| Pawarta | Warta Lelungan - nalika kedadeyan ing lelungan lan pariwisata

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar