Kategori - Wong ing Plancongan & Pariwisata

Masyarakat minangka panggerak utama ing industri pariwisata lan pariwisata. Eksekutif, GM, Menteri, Pemimpin, wisatawan biasa, lsp. Crita iki yaiku babagan wong-wong sing mlaku-mlaku lan pariwisata, wong sing duwe crita kanggo nyritakake jagad iki lan wong-wong sing kudu duwe swara lan babagan wong sing dadi swarane lelungan lan pariwisata.