Jaringan Pariwisata Donya Ndhesek Komunitas Bangsa-Bangsa Tetep Fokus

Alain St. Ange
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Alain St.Ange, Wakil Presiden mentas diangkat saka Government Relations kanggo Jaringan Pariwisata Dunia wis ngajak anggota Komunitas Bangsa-Bangsa supaya tetep fokus.

"Ekonomi ing saindenging jagad wis rusak amarga efek saka pandemik Covid-19 lan macem-macem variasi. Donya saiki butuh semangat kebersamaan, nanging siji tantangan terus diidentifikasi lan strategi dikembangake. Kasangsaran sing muncul saka nyusut ekonomi ora kudu dianggep minangka angka statistik, nanging tetep ing meja minangka pangeling yen luwih akeh sing kudu ditindakake dina iki kanggo mbantu ekonomi donya mundur maneh "ujare Alain St.Ange sawise interception lan karusakan. dening UAE saka rong rudal balistik sing diluncurake kelompok Houthi menyang Abu Dhabi.

World Travel Network (WTN) ngukum serangan lintas-wates iki sing bisa nyebabake korban jiwa sing ora salah lan nyebar rasa ora aman kanggo jagad lelungan amarga iki bakal mengaruhi pariwisata luwih akeh amarga industri sing bisa mbangun ekonomi saiki kanthi stres sing ora dikarepake.

"Minggu kepungkur serangan drone ing rong fasilitas sipil ing Abu Dhabi nyebabake telung wong tiwas lan enem tatu. Tumindak kuwi ora bisa ditampa amarga nyawa sing ora luput ilang. Dialog sing dibutuhake lan dudu serangan kaya ngono sing ora bakal nggawa katentreman, nanging ndawakake kasangsaran lan kasangsaran, ”ujare St.Ange, VP WTN.

Jaringan Pariwisata Dunia minangka swara lan think tank saka bisnis travel lan pariwisata ukuran cilik lan menengah ing saindenging jagad. Kanthi nggabungake upaya, nggawa menyang ngarep kabutuhan lan aspirasi bisnis cilik lan menengah lan Stakeholders.

Luwih lengkap babagan WTN menyang www.wtn.travel

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar