Anggota WTN njerit "Do Svidaniya" menyang Rusia ninggalake UNWTO

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menit kepungkur Sekretaris Jenderal UNWTOL Zurab Polikashvili ngumumake ing tweet yen Rusia ngumumake niat kanggo mundur saka Organisasi Pariwisata Dunia.

UNWTO minangka badan PBB pisanan sing nganggep anggota Federasi Rusia.
Polikashvili tweeted: patung UNWTO cetha. Promosi Pariwisata kanggo perdamaian lan penghormatan universal hak asasi manungsa. Mung anggota sing netepi iki bisa dadi bagéan saka UNWTO

The "Scream"kampanye dening Jaringan Pariwisata Dunia wis meksa Rusia supaya ora diidini nerusake dadi anggota ing UNWTO. Komite Eksekutif sing luar biasa debat ngusir Rusia, lan keputusan iki ditundha sadurunge Majelis Umum sabanjure.

Ing pamindhahan sing ora dikarepke, Rusia pungkasane ngakoni ora ana kemungkinan anggota UNWTO bakal nyetujui agresi lan perang nglawan Ukraina. Tinimbang dipeksa, Rusia njupuk cara nylametake pasuryan sing nuduhake: Kita ngerti, lan kita lunga.

Mariana Oleskiv , direktur Badan Pariwisata Negara ing Ukraina, lan Ivan Lipga, co-founder saka WTN njerit.travel kampanye, lan kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina wis outspoken kanggo outspoken Rusia saka World Tourism Organization.

Mariana Oleskiv ngandika:

Mariana Oleskiv,

"Rusia nggawe histeris ing Majelis Umum Luar Biasa Organisasi Pariwisata Dunia PBB.

Kepengin "nylametake pasuryan" lan ngindhari rasa isin umum sing ana hubungane karo pertimbangan individu babagan penundaan anggota Federasi Rusia ing PBB, delegasi resmi negara agresor mutusake kanggo tumindak prasangka lan pisanan nyatakake niat kanggo ninggalake gudang kasebut. WTO.

"Pariwisata ora babagan politik lan integritas wilayah," ujare wakil Moskow, sawise kabeh delegasi ninggalake rapat kasebut.

Nanging, skenario sing dikarepake kanggo Rusia ora bisa ditindakake - prosedur kasebut angel lan bisa nganti setaun. Nanging, prosedur kanggo mungkasi keanggotaan cepet lan langsung - cukup swara saka anggota Genassembly, sing dijadwalake ing mangsa ngarep.

"Pengecualian saka anggota efektif langsung! Sidang Umum Luar Biasa PBB bakal diterusake. Anggota bakal ngomong liwat voting demokratis, "ujare pratelan Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO)

Donya ndhukung Ukraina!

UPD. Kanggo sawetara alasan, kiriman ing akun Facebook UNWTO resmi ora kasedhiya saiki. Dheweke bisa uga dadi target serangan massal dening bot rashist. Ngawasi kasangsaran.”

Jaringan Pariwisata Dunia

Ing 27 Februari, Juergen Steinmetz, ketua WTN ujar: "Jaringan Pariwisata Donya memuji UNWTO kanggo pamindhahan kasebut lan ujar: "UNWTO ngakoni tanggung jawab khusus amarga pariwisata katon minangka Guardian kanggo Perdamaian Dunia. We applaud pamindhahan dening Sekretaris Jenderal kanggo setuju karo Jaringan Pariwisata Dunia lan IInstitut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata, bebarengan karo Asosiasi Donya kanggo Pelatihan Pendidikan Perhotelan lan Pariwisata, ing telpon kita kanggo para pamimpin pariwisata ngomong kanthi swara siji babagan masalah iki.

"Ngusir Rusia saka UNWTO minangka salah sawijining pilihan simbolis sing kuwat. Sawise kabeh, UNWTO makili Sektor Publik. Pramila kita ngajeni patrap iki dening Sekretaris Jenderal. Nanging, minangka jaringan sektor swasta, Jaringan Pariwisata Dunia ngupaya komunikasi karo kabeh wong.

Rusia ninggalake UNWTO minangka indikasi sing jelas dening Federasi Rusia menyang jagad sing bisa uga ngluwihi lelungan lan pariwisata. Rusia ngerti, lan iki minangka deklarasi mbukak lan umum pisanan negara paling gedhe ing donya ngerti agresi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Polikashvili tweeted: patung UNWTO cetha. Promosi Pariwisata kanggo perdamaian lan penghormatan universal hak asasi manungsa. Mung anggota sing netepi iki bisa dadi bagéan saka UNWTO. Deleng dhaptar kasebut lol lol. Afghanistan, Israel, AS (sing seneng nyerang negara-negara Timur Tengah, Myanmar, Qatar, Arab Saudi.