Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah News Rusia Keslametan Pariwisata Trending Ukraine Inggris USA WTN

WTN Kepengin Sawetara WTTC Anggota kanggo Mlaku Siji Langkah Liyane ing Dhukungan Ukraina

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia dina iki ing pratelan pers nerangake manawa bisnis lelungan lan pariwisata ing ndonya wis kumpul kanggo ndhukung Ukraina kanthi jutaan kamar hotel kanggo para pengungsi sing uwal saka konflik kasebut.

JTSTEINMETz
Juergen Steinmetz, ketua WTN

"Iki dipuji lan diapresiasi uga dening pamimpin lelungan lan pariwisata ing Ukraina, nanging iki setengah statement," ujare Juergen Steinmetz, Ketua World Tourism Network (WTN). WTN yaiku pangadeg Scream kanggo Ukraina kampanye.

WTTC ing release dina iki nuduhake yen anggota kayata Accor, Airbnb, Carnival Corporation, Komisi Perjalanan Eropa, Expedia, Hilton, InterContinental Hotels Group, Internova Travel Group, Marriott International, MSC Cruises, Radisson, lan Uber, antara liya, wis dibukak. lawang kanggo pengungsi ing negara tetanggan nyumbang kamar, transportasi, sandhangan, pangan, papan perlindungan, Penyetor urgent, lan kontribusi financial.

Kanthi 4.6 yuta wong Ukrainia sing mlayu golek safety ing negara-negara saubengé, lan Ukraina duwe tentara warga paling wani ing jaman modern lan karo kejahatan perang sing ditindakake dening Rusia marang warga sipil, Scream.travel co-founder Odesa basis Ivan Liptuga, sing uga kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina, ngandika:

"Aku mikir manawa komunitas pariwisata global ora kudu main diplomasi. Aku ora percaya ing wektu iki industri lelungan lan pariwisata global kudu netral kanggo pembantaian.

Pariwisata minangka sektor sing relatif cilik, nanging uga kabeh sektor liyane, embargo lengkap layanan lan ekspor dening Federasi Rusia uga penting ing sektor pariwisata. Negara-negara sekutu saiki ngerti embargo lengkap babagan impor minyak lan gas saka Rusia duwe risiko gedhe kanggo ekonomi nasional ing pirang-pirang negara, nanging negara-negara kasebut tetep bebarengan karo Ukraina.

Ivan Liptuga, Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina
Ivan Liptuga, Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina

"Rantai hotel lan perusahaan lelungan ora bakal mati tanpa pasar Rusia lan posisi boikot sing ketat nglawan agresi lan hak asasi manungsa [dibutuhake]. Iki minangka minimal sing bisa lan kudu ditindakake ing kahanan iki, "ujare Ivan Liptuga.

Pesen dening pimpinan industri, kalebu WTTC lan SKAL ngandika:

"Kita kanggo kabeh sing apik lan nglawan kabeh sing ala."

Ivan ngandika statements condemning perang, nanging ing wektu sing padha ngidini operasi bisnis ing Rusia kanggo sukses, ora bisa saiki. Pernyataan kasebut ndhukung Rusia lan perang iki lan mateni wanita lan bocah-bocah. Kanca-kanca ing industri lelungan lan pariwisata global kudu ngadeg lan nglawan agresi iki kanthi kabeh cara sing kasedhiya.

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel

WTN nimbali pimpinan industri kayata Accor, Expedia, Hilton, InterContinental Hotels Group, Marriott International, lan Radisson kanggo njupuk sikap sing jelas. Operasi hotel ing Rusia dening klompok kasebut mbukak lan sibuk - lan kudu ditutup. Ngoperasikake bisnis kasebut ngirim pesen sing salah menyang pamrentah Rusia, lan nggawe penghasilan pajak sing bisa digunakake kanggo mbiayai agresi marang tetanggan Ukraina.

Miturut, kanggo WTTC, Bisnis Travel & Pariwisata ing ndonya wis teka bebarengan kanggo ndhukung Ukraina karo mayuta-yuta kamar hotel kanggo pengungsi uwal konflik miturut World Travel & Tourism Council (WTTC).

Ing Ukraina, hotel-hotel tetep mbukak kanthi menehi basis kanggo amal, wartawan, lan sing terdampar amarga konflik kasebut.

Bisnis ing saindenging sektor Lelungan & Pariwisata global kalebu bandara, maskapai penerbangan, jalur pelayaran, lan operator tur bakal ditindakake kanthi luar biasa kanggo mbantu nyuda penderitaan sing kena pengaruh.

Saliyane nyediakake akomodasi sing dibutuhake banget, bisnis gedhe lan cilik wis nggawe sumbangan jutaan kanggo dana bantuan bencana sing ditambah karo inisiatif penggalangan dana individu. 

New WTTC laporan nyedhiyakake rekomendasi investasi kanggo Perjalanan & Pariwisata pasca-COVID
Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO

Miturut Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO, wis ana dhukungan saka perusahaan Travel & Tourism ing saindenging jagad. Hotel wis mbukak lawang kanggo nampa pengungsi, lan ing Ukraina, tim ing lapangan tetep mbukak hotel kanggo agensi bantuan, wartawan, lan sing terdampar lan nekat.

The WTTC Ketua banjur ujar, "Jalur pelayaran lan maskapai wis ngangkut pasokan, lan ing saindenging papan, tanggapane luar biasa, lan aku salut karo keberanian tim ing lapangan."

WTTC ujar sektor Travel & Pariwisata Global manunggal kanggo menehi bantuan kanggo wong-wong sing kena pengaruh krisis iki. WTN ndesek sektor lelungan lan pariwisata global isih nindakake bisnis ing Rusia kanggo nimbang mungkasi operasi ing wektu iki. WTN uga ndesek organisasi kaya WTTC kanggo mimpin diskusi sing luwih akeh ing antarane para pemangku kepentingan lan sektor publik kalebu sing melu ing njerit.travel kampanye.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar