WTTC CEO Julia Simpson ing Ukraina: Kesempatan Foto utawa liyane?

Julia Simpson
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika CEO saka WTTC Julia Simpson cukup wani kanggo nuduhake solidaritas karo Ukraina, lelungan menyang negara iki ing serangan, Ivan Liptuka, kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina applauded trip dheweke ngenali pentinge kanggo pemimpin pariwisata donya kanggo nduduhake solidaritas karo Ukraina. Nalika ditakoni kenapa dheweke ora ana ing Lviv, dheweke ujar manawa dheweke luwih seneng nggarap masalah rumit sing dibutuhake supaya pariwisata tetep relevan - lan kesempatan foto dudu salah sawijining masalah kasebut.

Julia Simpson, CEO World Travel and Tourism Council (WTTC) rawuh ing Forum Pariwisata Nasional Ukraina kaping pindho ing Lviv, Ukraina minggu kepungkur sing diatur nglawan kabeh rintangan nalika perang karo Rusia.

Miturut Simpson, Lviv, dumunung ing Ukraina Kulon, wis serangan rudal nanging adoh saka ngarep Wétan ", mikir pariwisata bisa digunakake ing Lviv, nalika dheweke ketemu Ulyana Melnyk, lan Rostyslav Danyleiko nglakokake Accor Ibiz Hotel ing Lviv. Simpson nerangake: "Dheweke nindakake pakaryan sing apik kanggo menehi tamu Ukrainia lan sawetara pengunjung internasional."

Sugeng rawuh ing Lviv! Kutha monumen sing apik banget, kuil-kuil kuno, dalan sing nyenengake, museum lan galeri. Ing kutha kita apik lan romantis, sampeyan ora bakal ninggalake koyo liburan ing sembarang wektu taun.

Mykola TUMANOVSKYI, Manajer Hotel Ibiz

"Mungkin aneh yen negara perang ngrembug babagan pariwisata nanging akeh WTTC anggota isih mbukak bisnis ", miturut Simpson.

JuliaSimpson | eTurboNews | eTN
WTTC CEO Julia Simpson ing Ukraina: Kesempatan Foto utawa liyane?

Menteri Pariwisata Ukraina Mariana Oleskiv, sing uga anggota saka World Tourism Network (WTN) ngajak Julia kalebu Istvan Ujhelyi saka Parlemen Eropa kanggo ngomong babagan investasi lan pemulihan pasca perang.

Ing tengah-tengah trauma perang, urip terus bangga karo budaya lan gastronomi Ukrainia. Koki sing misuwur ing donya Ievgen Klopotenko nduweni restoran ing saindhenging Ukraina, nerbitake buku sing diakoni ing donya nalika nyedhiyakake panganan kanggo para prajurit.

Karya pariwisata pancen urip lan kreatif. World Tourism Network Pahlawan Ivan Liptuga, kepala saka Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina, lan tanggung jawab kanggo wisata budaya lan Situs Warisan UNESCO marang eTurboNews kanggo nanggepi WTTC CEO ngunjungi negarane.

Kita duwe proses sing rumit banget supaya pariwisata tetep relevan ing Ukraina; dheweke mbutuhake kawruh lan karya sistematis sing terus-terusan saka tim spesialis sing kompeten.

NTOU, kanthi bantuan program Ekonomi Kompetitif USAID, nindakake sawetara karya iki, nanging ing tingkat negara, ora ana sing kasengsem ing babagan iki.

Populisme, kayata kesempatan foto mesthi luwih gampang.

Ivan Liptuga, Kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina, sawijining LSM swasta

"Minangka sampeyan ngerti, aku pribadi lan organisasi kita NTOU tansah menehi perhatian luwih akeh babagan proses dhasar lan sistemik ing pariwisata tinimbang PR, sanajan uga perlu supaya wong ngerti apa sing kedadeyan. Sing utama, ing mburi PR kudu bener-bener perkara sing penting lan migunani kanggo masyarakat lan ekonomi, ora mung slogan lan janji.

"Pariwisata ing Ukraina minangka sektor wis suwe mbutuhake reformasi peraturan lan investasi ing infrastruktur. Personil dibutuhake, sing saiki kekurangan banget, amarga akeh (utamane profesional lanang) wis ninggalake negara utawa lunga menyang ngarep.

Kanggo mesthekake yen perusahaan lelungan lan industri perhotelan ora punah minangka spesies, perlu kanggo ndhukung sektor kasebut, nggawe program pelatihan kejuruan lan ngrangsang paling ora pariwisata domestik.

Periode krisis bisa digunakake kanggo ngganti undang-undang lan aturan bisnis supaya sawise perang, nalika Ukraina dadi aman, bisa siap kanggo aliran anyar turis internasional. Mesthi ana program kanggo implementasi standar internasional, kita butuh statistik modern lan analytics sektor kasebut, kita butuh database kesempatan investasi kanggo mulihake infrastruktur pariwisata lan nggawe sing anyar.

NTOU, kanthi bantuan program Ekonomi Kompetitif USAID, nindakake sawetara karya iki, nanging ing tingkat negara, ora ana sing kasengsem ing babagan iki. Populisme mesthi luwih prasaja.

USAID Competitive Economy Program (CEP) ningkatake ekonomi sing kuwat, maneka warna, lan mbukak kanthi ningkatake lingkungan bisnis kanggo usaha cilik lan menengah (UKM), ningkatake daya saing ing industri kunci, lan ngidini Ukraina entuk manfaat saka perjanjian perdagangan bebas.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...