Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Antigua & Barbuda Bahamas Barbados Warta Breaking Travel budaya Curacao Tujuan Grenada Health Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News tanggung jawab Saint Lucia Pariwisata News Wire Plancongan

Yayasan Sandal Mbantu Sekolah kanthi Infrastruktur Banyu & Sanitasi sing Luwih Apik

gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Minangka sekolah ing saindhenging Barbados nampani bali siswa kanggo kelas adhep-adhepan, atusan siswa ing loro sekolah dhasar sisih lor pulo saiki bakal bisa ngrasakake kenyamanan sanitasi kanthi pambangunan stasiun cuci tangan lan sistem manajemen banyu sing wis ditingkatake. dening Yayasan Sandal.

Kegiatan sing regane luwih saka BD $44,000, minangka bagean saka kemitraan sing terus-terusan antarane badan filantropi Sandal Resorts Internasional lan Coca Cola Amerika Latin kanggo nambah akses menyang layanan banyu sing aman lan bisa diombe liwat proyek 'Panenan Banyu lan Sanitasi kanggo Sekolah'.

Ing Sekolah Dasar Half Moon Forte, para siswa lan komunitas guru saiki entuk manfaat saka pambangunan stasiun banyu sing dipisahake kanthi unik kanggo nambah syarat jarak sosial, dene ing Sekolah Dasar Roland Edwards, stasiun banyu anyar sekolah kasebut wis dilengkapi karo instalasi banyu. tank lan pumps kanggo mesthekake ngarsane uninterrupted banyu kanggo nyukupi kabutuhan pribadi karesikan institusi.

Kepala Benteng Half Moon, Ingrid Lashley ngandika:

Stasiun banyu anyar wis nggawe prabédan banget amarga stasiun sadurunge mbuktekaken tantangan kanggo bocah cilik kanggo navigasi.

"Kanthi bali menyang kelas pribadi lan kudu njaga protokol Covid-19, stasiun banyu anyar minangka paningkatan sistem sanitasi sekolah. Desain kasebut ngidini bocah-bocah wisuh tangan ing kios-kios sing kapisah, uga kanggo perawatan sing luwih gampang dening staf janitorial. Penambahan langkah uga ngidini siswa sing luwih enom saka SMP luwih gampang ngumbah tangan.

Ing Roland Edwards Primary, Principal George Francis tampi dandan infrastruktur minangka "Tambahan saka pump lan tank banyu anyar ngidini kanggo aliran liyane pancet banyu saindhenging sekolah".

Pambangunan stasiun cuci tangan lan prasarana sanitasi sing luwih apik wis dadi wilayah dhukungan saka Yayasan Sandals, luwih intensif kanthi wiwitan coronavirus novel.

"Kita ndhukung upaya pemerintah kanggo nyilikake risiko lan nambah safety ing sekolah-sekolah ing wilayah kita, mula penting kanggo ndeleng kepiye carane bisa mbantu proses kasebut kanthi lancar," ujare Heidi Clarke, direktur eksekutif ing Yayasan Sandals.

"Stasiun cuci tangan lan sumber sanitasi iki," ujare Clarke, "muga-muga bisa mbantu ningkatake praktik paling apik ing antarane para siswa, wong tuwa, wali lan guru, nggawe papan sing luwih aman kanggo bocah enom nalika mlebu sekolah maneh lan mbantu nyuda rasa kuwatir kabeh wong. melu.”

Lan minangka Manager Resort ing Sandals Barbados Patrick Drake cathetan, tim terus njelajah sekolah liyane kanggo ndhukung.

"Kita pengin mesthekake yen anak-anak kita dilindhungi. Saiki kita ngupaya bisa kerja karo rong sekolah tambahan kanggo nggawa inisiatif iki ing sisih kidul pulo lan yakin bisa nyedhaki sekolah liyane ing mangsa ngarep, "ujare Drake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...