Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean budaya Curacao Education Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Yayasan Sandals Nguatake Pemuda Karibia kanthi Masa Depan sing Kuat

gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Gabung karo AF Ajax kanggo ngluncurake Future Goals liwat bal-balan

Terus nguatake hubungan transformatif antarane pariwisata lan pemberdayaan komunitas Karibia lokal, tangan filantropi Sandals Resorts International, Yayasan Sandal, wis gabung karo tim AFC Ajax Walanda kanggo diluncurake Tujuan Masa Depan - program sing nguripake net fishing sumber saka segara lan sampah plastik daur ulang menyang gol bal-balan kanggo anak. Ngembangake kesempatan kanggo warga lokal liwat kekuwatan olahraga pemuda, utamane game sing ditresnani sing dikenal sacara lokal minangka bal-balan, kemitraan landmark kicks mati ing sekolah dhasar tengen pulo Karibia Walanda Curaçao – ngendi Bukak resmi program kang dirayakake dina iki ing MGR Niewindt College minangka siswa nampa pesawat pisanan Goals Future.

"Tujuan Masa Depan kanthi apik nyakup prasetya Sandals sing ora tegang kanggo nguatake pulo-pulo kita ing Karibia liwat lengen filantropi kita, Yayasan Sandal, lan pilar inti pendidikan, lingkungan lan komunitas," ujare Heidi Clarke, Direktur Eksekutif Yayasan Sandal. "Ngubengi awake dhewe ing panggonan sing dituju minangka bagean saka cithak biru nalika kita ngluncurake rencana kasebut Sandal Royal Curaçao - pulo anyar kanggo Sandal lan kesempatan anyar kanggo nggedhekake pengaruh kita - lan kemitraan siji-of-a-kind iki karo Ajax minangka tandha janji kita kanggo generasi sing bakal teka.

SAKING SAMURA, UNTUK MASA DEPAN

Jala iwak sing ilang ing segara, uga dikenal minangka jala hantu, nyakup meh setengah saka 'sup plastik' ing donya - istilah kanggo akumulasi sampah, kalebu plastik, sing pungkasane ana ing segara. Kanggo mbantu nyuda keprihatinan global iki, Yayasan Sandals lan AFC Ajax wis nutul menyang perusahaan daur ulang plastik Curaçaon lokal, Limpi, sing pendekatan kreatif kanggo daur ulang sampah plastik lan pangembangan produk saiki kalebu warna-warni. Future Goals kiriman goal, kang digawe meh kabeh saka net fishing diklumpukake saka segara lan sampah plastik daur ulang.

Rencana kanggo nyedhiyakake patang rolas sekolah dasar ing saindhenging pulo Curaçao kanthi cedhak 100 Target Masa Depan lan luwih saka 600 bal bal-balan sing diwenehake dening Adidas, dilengkapi program latihan unik karo pemain AFC Ajax ing setir. Atlet profesional klub bal-balan bakal dadi mentor 'Pelatih Masa Depan' direkrut dening akademi bal-balan Curaçao lokal, Favela Street, ing kurikulum wolung minggu sing kuat kanggo bocah-bocah sing bakal fokus ing teknik kaya pola pikir kanggo nuwuhake generasi sabanjure. Rencana umum kanggo Future Goals program kalebu expansion menyang pulo Karibia tambahan, karo program bakal dicocogake adhedhasar orane katrangan unik saben panggonan.

"Ajax ana ing misi kanggo mengaruhi masa depan bal-balan ing tingkat global, diwiwiti karo pemuda, generasi sabanjure," ujare Edwin van der Sar, CEO AFC Ajax. 

"Bebarengan karo Sandals Resorts lan Yayasan Sandal, kita kepengin banget kanggo nggampangake program bal-balan sing duwe pengaruh kanggo bocah-bocah ing Curaçao lan liyane ing Karibia, nyadari kesempatan sesuk liwat kesenengan saiki."

PENDEKATAN ISLAND-FIRST TO Pariwisata

Wiwit diwiwiti ing 1981, Sandals Resorts njupuk pendekatan unparalleled kanggo ndhukung komunitas ing ngendi operasine. Liwat lengen philanthropic sawijining, Sandals Foundation, kemewahan resort kabeh klebu perusahaan miwiti karya ing Curaçao - Sandals Resorts' kapitu lan Newest pulo Karibia - adoh ahead saka Sandals Royal Curaçao kang bukaan. Iki kalebu ndhukung pengrajin lokal, kayata Limpi, sing Yayasan Sandal wis nyedhiyakake peralatan sing dibutuhake kanggo nambah tingkat produksi. 

Future Goals minangka salah siji saka akeh proyek sing ditindakake ing pulo Curaçao kanggo Yayasan Sandals, kalebu reresik pantai sing mbantu nyisihake sampah saka planet luwih saka 400,000 kilogram nganti saiki, lan pangembangan aplikasi hiking digital kanthi kemitraan karo IVN Tiny Forest. Walanda kanggo nggawe keajaiban sumber daya alam pulo kasebut luwih gampang diakses dening pengunjung lan warga lokal.

"Kanggo ngirim pesawat pisanan Goals Future ahead saka bukaan resort lan ing dalan ing sawetara inisiatif liyane, iku simbol saka prasetya kita kanggo panggonan lan kuat, link langgeng antarane pariwisata lan pembangunan masyarakat," ngandika Kevin Clarke, General Manager Sandals Royal Curaçao. "Tanggung jawab kita ora mung kanggo mesthekake yen kita nuduhake bagean sing apik ing jagad iki karo para tamu, nanging uga nglindhungi lan ngreksa kanggo warga lokal sing nggawe kaya omah kanggo kabeh sing ngunjungi."

Kanggo informasi luwih lengkap ing Future Goals program, klik kene

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...