Warta cepet USA

Yotel Bukak Hotel Gabungan Pisanan Ing Downtown Miami

Pengalaman hotel ing mangsa ngarep wis teka ing Downtown Miami. Dibukak tanggal 1 Juni 2022, YOTEL bakal ngenalake konsep YOTEL lan YOTELPAD gabungan pertama merek perhotelan global ing 227 NE 2nd Street. YOTEL Miami pamer kamar pinter-dirancang nalika YOTELPAD, dumunung ing sadhuwure hotel, nduweni bantalan gaya apartemen sing apik. Lokasi landmark sing didhukung dening fasilitas modern, para tamu bisa nemu loro restoran lan bar ing situs, dek kolam renang lan gedung olahraga. Kanthi inovasi ing ngarep, lelungan uga bakal entuk manfaat saka check-in ing menit liwat stasiun swalayan, entri seluler SmartKey, lampu swasana ati ing kamar, lan pangiriman fasilitas liwat robot concierge.

Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.
Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.
Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.
Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.
Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.
Sepisanan YOTEL Miami lan YOTELPAD sing bakal dialami para tamu ing tanggal 1 Juni.

"Amarga YOTEL terus nyurung wates ing industri perhotelan, kita bangga ngluncurake konsep hotel lan pad pisanan ing Downtown Miami sing berkembang," ujare. Hubert Viriot, CEO YOTEL. "YOTEL Miami lan YOTELPAD Miami unik amarga ana apa wae kanggo kabeh wong, ora preduli suwene nginep. Pengalaman kita dipimpin dening desain cerdas lan fasilitas teknologi maju, ditambah karo atmosfer sing canggih nanging santai sing ngidini para tamu nemtokake perjalanan lelungan dhewe. Minangka pambukaan AS kaping telu ing kurang saka rong taun, kita seneng terus nggedhekake jejak AS lan nggawa para wisatawan sing paling anyar kanthi tetep lancar lan cerdas. 

YOTEL Miami 222 kamar hotel dirancang pinter saka 225 sq. ft kanggo 430 sq. ing king, ratu lan kembar kategori. Kabeh kamar entuk manfaat saka inovasi cerdas merek - kalebu SmartBed™ sing bisa diowahi, panyimpenan cerdas lan kamar mandi konsep terbuka. Tamu uga bisa milih cahya swasana ati dhewe karo alat wheel werna kamar lan njupuk kauntungan saka casting seluler ing kamar.

Kanggo sing looking for a apartemen-gaya Tetep karo desain YOTEL lan fasilitas, YOTELPAD Miami kang 231 pads bisa dipesen saka siji wengi kanggo tarif saben wulan. Spasi Pad - wiwit saka studio nganti siji kamar turu lan rong kamar turu - nduwe pawon lengkap karo peralatan, piring, mesin cuci lan pengering, ruang tamu kanthi amben Murphy khusus, lan loteng kanthi pemandangan Teluk Biscayne lan Downtown Miami. Tambahan saka YOTEL Miami kanthi tingkat layanan lan pengalaman sing padha, tamu YOTELPAD Miami bakal entuk manfaat saka layanan housekeeping saben dina lan akses menyang kabeh papan lan fasilitas umum.

 "Tamu bakal nemokake gampang lan kepenak ing saben titik pengalaman, saka check-in nganti mapan, ditambah karo fasilitas sing ora ana tandhingane," ujare. Gilberto Garcia-Tunon, General Manager. "Ngadeg ing dhuwur 31 jubin ing garis langit Biscayne Bay, panedhaan lan hiburan YOTEL Miami bakal ngemot energi sing padha karo kutha ing sekitar kita. Kita ora sabar ngenteni kabeh wong.

Dumunung ing lantai dasar YOTEL Miami, para tamu bakal nikmati pengalaman Timur Tengah gaya tapas ing Mazeh. Restoran minangka papan sing sampurna kanggo cokotan sing bisa dienggo bareng lan koktail kerajinan. Dumunung 12 jubin dhuwur karo views of Biscayne Bay, tamu bakal nemokake blumbang property lan restaurant Float sawijining, Lounge ruangan munggah pangkat kanggo seneng ombenan lan beya cahya nalika njupuk ing Miami breeze. Diners bakal diubengi dening instalasi seni lan seri music live. Grab + Go ing lantai siji bakal mesthekake yen tamu diisi 24/7, nampilake cemilan lan dhaharan sing wis dibungkus.

YOTEL Miami lan YOTELPAD Miami dikembangake minangka usaha patungan antara Aria Development Group lan Aqarat. 231 bantalan bangunan kasebut, sing dikhususake kanggo warga sepenuh wektu, adol ing wektu rekaman nalika tekan pasar. YOTELPAD Miami minangka lokasi pad nomer loro ing saindenging jagad sawise pembukaan YOTELPAD Park City taun 2020. Miami menehi tandha lokasi kaping enem YOTEL ing AS lan 21st lokasi global.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar