Wanita enom mudha ora nganggo topeng sing dipesen ing Spirit Airlines nalika Coronavirus

Wanita enom mudha ora nganggo topeng sing dipesen ing Spirit Airlines nalika Coronavirus
gundhul
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Spirit Airlines minangka papan penerbangan murah. Marie Vergara nganggep serius iki lan dadi turis mudo sing kondhang tanpa nganggo topeng. Penumpang telanjang nyoba mabur ing maskapai utama sing ora nganggo klambi nalika semana ora ana sing kudu lelungan maneh. Wanita kasebut umure 27 taun. Omah wanita sing wuda ana ing Pueblo, Colorado. Dheweke pesenan ing Spirit Airways nglanggar "tetep ing omah". Mbok manawa dheweke pengin nduduhake malah penumpang sing wuda isih bisa mabur nalika pesenan tarif penerbangan sing kosong ing Spirit Airlines.

Maskapai njaga kabijakan tartamtu - apik lan ora apik - kanggo tampilan flyer. Apa sampeyan duwe tiket kelas siji utawa siyaga siyap ekonomi, ora nganggo sepatu utawa klambi sing pas bisa dadi sebab dipecat nalika penerbangan United, Delta, lan American Airlines. Pelancong uga bisa dicegah mlebu yen nganggo klambi sing ora cocog, kayata kaos obatan utawa bikini. Flying mudo uga nglanggar kode busana maskapai paling.

Nalika Marie Vergara tekan Bandara Internasional Louis Armstrong ing New Orleans, Louisiana dheweke ora nganggo klambi, malah topeng. Ora akeh penumpang sing ana ing bandara, nanging agen ing konter check-in Spirit Airlines ora nyenengake. Dheweke nelpon 911 lan Wakil Kantor Sheriff Paroki Jefferson cepet-cepet mara ing papan kasebut. Nalika petugas teka ing konter Spirit Airlines, Vergara wis nganggo klambi, nanging saru.

Sheriff isih weruh Marie nglanggar undang-undang kesopanan umum amarga dheweke ora nganggo klambi jero, lan klambi kasebut cendhak banget kanggo nutupi alat kelamin.

Pejabat maskapai ngandhani Vergara yen dheweke ora bakal bisa lelungan amarga klambi - utawa kurang saka klambi kasebut. Dheweke dijaluk metu saka bandara, nanging Vergara nolak lan dipenjara sawise ora nggatekake prentahe wakil kasebut.

Dheweke dicekel lan dipesen, didakwa nganggo cabul, nolak penahanan, baterai petugas polisi, baterai sederhana lan tetep ana ing sawijining papan sawise dilarang. Dhuwit jaminan dijadwalake $ 5,000.00

Pancen nggumunake pirang-pirang penerbangan sing isih operasi nalika ora ana wong sing arep metu saka omah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.