Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Etihad Airways nambah kapasitas musim panas Timur Tengah lan Afrika Lor

0a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways mundak kapasitas antarane sawijining hub Abu Dhabi lan pasar tombol ing Amman, Beirut, Cairo, Casablanca lan Rabat kanggo ngebaki pucuk Juni - wektu travel September, nalika layanan tambahan kanggo Dammam bakal taun-babak.

Tambahan penerbangan lan penyebaran prajurit saka pesawat ageng ing Timur Tengah lan Afrika Lor bakal nyedhiyani tamu lokal karo pilihan liyane lan luwih penak lelungan ing mangsa liburan.

Details are:-

- Dammam: 4 pesawat dina anyar
- Amman: Penerbangan kaping 2 saben dina anyar
- Beirut: 4 penerbangan anyar seminggu lan introduksi Boeing 787
- Cairo: 5th pesawat dina anyar
- Casablanca: upgrade pesawat menyang Airbus A340
- Rabat: siji pesawat ekstra minggu

Dammam ing Kerajaan Arab Saudi wiwitane bakal ditawakake penerbangan tambahan telung esuk seminggu ing dina Senen, Rebo lan Jumuah wiwit tanggal 26 Juni, dadi layanan saben dinane tanggal 9 Juli. Peningkatan kapasitas dadi kutha paling gedhe ing Provinsi Wétan Kerajaan badhe frekuensi ing rute kanggo papat layanan dina taun-babak.

Kanthi rute Amman wis nganyari dadi Boeing 787 ing saben layanan saben dina saiki, penerbangan tambahan saben dina kanthi esuk saben dina sing mbukak ibukota Yordania bakal dioperasikake antara tanggal 25 Juni lan 30 September.

Four extra flights will be introduced on the Beirut route on Mondays, Wednesdays, Fridays and Sundays between August 1 and September 10, taking frequency up from seven to 11 services a week. Effective August 1, seven of the flights to Lebanon’s capital city will operate with the state-of-the-art Boeing 787 featuring 299 seats.

Ibukutha Mesir Kairo, salah sawijining tujuan paling apik ing Afrika Lor ing Etihad Airways, bakal duwe penerbangan pitu awan awan seminggu, kanthi frekuensi nganti limang layanan saben dina antara 1 Agustus lan 10 September.

In Morocco, the daily Casablanca services will be upgraded from an Airbus A330-300 to A340-600 aircraft between August 1 and September 10. And frequency to Morocco’s capital city of Rabat will increase from two to three flights a week with a new Sunday service operating between August 6 and September 3.

Peter Baumgartner, Etihad Airways eksekutif, ngandika: "Kita mbangun nganti mangsa travel puncak lan uga dadi wektu liburan, kita remen kanggo nyedhiyani tamu lokal pilihan liyane karo penerbangan tambahan antarane Abu Dhabi lan sawetara saka pasar tombol kita ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

“By further aligning our capacity with demand during the busy upcoming months, the extra services will help facilitate our guests’ travel to and from these cities and our popular connecting destinations in the GCC, Asia, Australia and the Indian Subcontinent.”

flights Dammam tambahan:

No Flight Asal Mangkat Tujuan Dumugi Pesawat Frekuensi
EY321 Abu Dhabi 08:40 Dammam
09:05 Mon, Wed, Fri
(Saka Juni 26 Juli 8)

Saben dina (wiwit tanggal 9 Juli) Airbus 320
EY322 Dammam 10:10 Abu Dhabi
12: 30
Sen, Wed, Jum
(Saka Juni 26 Juli 8)

Saben (saka Juli 9) Airbus 320
Cathetan: Kabeh lelungan lan kedatangan dicathet ing wektu lokal.

Additional flights: Amman flights between June 25 and September 30:

No Flight Asal Mangkat Tujuan Dumugi Pesawat Frekuensi
EY511 Abu Dhabi 00:55 Amman
03:05 Airbus Saben dina 320
EY512 Amman 04:10 Abu Dhabi
08: 10
Daily Airbus 320
Cathetan: Kabeh lelungan lan kedatangan dicathet ing wektu lokal.

flights Beirut tambahan antarane 1 Agustus lan September 10:

No Flight Asal Mangkat Tujuan Dumugi Pesawat Frekuensi
EY533 Abu Dhabi 14:40 Beirut
17:55 Mon, Wed, Thu, Sun Airbus 320
EY534 Beirut 18:55 Abu Dhabi
23: 55
Sen, Wed, Jum, Sun Airbus 320
Cathetan: Kabeh lelungan lan kedatangan dicathet ing wektu lokal.

Penerbangan tambahan Kairo antara 1 Agustus lan 10 September:

No Flight Asal Mangkat Tujuan Dumugi Pesawat Frekuensi
EY647 Abu Dhabi 11:50 Cairo
13:40 Airbus Saben dina 320
EY648 Cairo 14:50 Abu Dhabi 20:30 Saben Airbus 320
Cathetan: Kabeh lelungan lan kedatangan dicathet ing wektu lokal.

flights tambahan kanggo Rabat antarane 6 Agustus lan September 3:

No Flight Asal Mangkat Tujuan Dumugi Pesawat Frekuensi
EY615 Abu Dhabi 10:40 Rabat
16:15 Sun Airbus 330-300
EY616 Rabat 19:10 Abu Dhabi 05:50 * Sun Airbus 330-300
Cathetan: Kabeh lelungan lan kedatangan dicathet ing wektu lokal.

*Denotes next day

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov