Kebijakan Privasi eTN

eTurboNews, Inc (eTN) nerbitake Kebijakan Privasi Internet iki kanggo ngandhani praktik babagan koleksi lan panggunaan informasi sing diwenehake liwat interaksi karo situs web iki lan situs web afiliasi eTN liyane. Kawicaksanan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake kanthi cara liya utawa dikendhaleni perjanjian liyane.

Cara Ngumpulake Informasi

eTN nglumpukake informasi pribadi kanthi macem-macem cara, kalebu nalika sampeyan ndhaptar karo eTN ing situs web iki, nalika sampeyan langganan layanan eTN liwat situs web iki, nalika nggunakake produk utawa layanan eTN liwat situs web, nalika ngunjungi situs web eTN utawa situs web mitra eTN tartamtu, lan nalika sampeyan mlebu promosi utawa undhang-undhang adhedhasar Internet sing disponsori utawa diterbitake dening eTN.

Registration Panganggo

Nalika ndhaptar situs web, kita njaluk lan nglumpukake informasi kayata jeneng, alamat email, kode pos, lan industri. Kanggo sawetara produk lan layanan, kita uga bisa njaluk alamat lan informasi babagan sampeyan utawa aset utawa penghasilan bisnis sampeyan. Sawise ndhaptar karo eTN lan mlebu menyang layanan, sampeyan ora anonim kanggo kita.

e-layang

Pangguna bisa milih melu macem-macem e-huruf eTN (layanan email), wiwit saka warta saben dinane nganti spesial spesial pemasok. eTN nglumpukake informasi pribadi sing gegandhengan karo registrasi lan panggunaan layanan kasebut.

Kontes

Pangguna bisa milih melu promosi lan / utawa kontes promosi sing ditindakake eTN saka wektu kanggo wektu kanggo para klien. eTN nglumpukake informasi pribadi sing gegandhengan karo pangguna pangguna lan partisipasi promosi lan kontes kasebut.

Program Pendidikan lan Seminar

Pangguna bisa milih melu program pendidikan lan seminar sing ditindakake eTN saka wektu ke wektu. eTN nglumpukake informasi pribadi sing ana gandhengane karo pangguna pangguna lan partisipasi ing program kasebut.

Cookies

"Cookie" minangka informasi cilik sing disimpen karo browser ing hard drive komputer. eTN utawa pengiklan bisa ngirim cookie menyang komputer liwat browser. eTN nggunakake cookie kanggo nglacak panjaluk kaca lan suwene kunjungan saben pangguna lan panggunaan cookie ngidini kita nyedhiyakake browser pangguna karo informasi sing disesuaikan karo pilihan lan kebutuhan pengunjung lan uga nglancarake kunjungan pangguna menyang situs web. Sampeyan bisa milih apa bakal nampa cookie kanthi ngganti setelan browser. Sampeyan bisa ngreset browser kanggo nolak kabeh cookie utawa ngidini browser nampilake nalika cookie dikirim. Yen sampeyan milih ora nampa cookie, pengalaman sampeyan ing situs web lan situs web liyane bisa uga suda lan sawetara fitur bisa uga ora cocog kaya sing dienggo.

Alamat IP

eTN kanthi otomatis nampa lan nyathet informasi ing log server saka browser, kalebu alamat IP, informasi cookie eTN, lan kaca situs web sing sampeyan njaluk. eTN nggunakake informasi iki kanggo mbantu diagnosa masalah karo server, kanggo administrasi sistem, lan kanggo mriksa lalu lintas situs web kanthi agregat. Informasi kasebut bisa diklumpukake lan digunakake kanggo nambah konten kaca Web lan kanggo ngatur konten lan / utawa tata letak kanggo saben pangguna.

tumbas

Yen sampeyan tuku apa-apa saka situs web eTN, kita kudu ngerti informasi sing bisa dingerteni pribadi kayata jeneng, alamat email, alamat surat, nomer kertu kredit, lan tanggal kadaluwarsa. Iki ngidini kita ngolah lan ngrampungake pesenan lan menehi kabar babagan status pesenan. Informasi iki bisa uga digunakake dening eTN kanggo menehi informasi babagan produk lan layanan sing gegandhengan. Informasi kertu kredit ora bakal dituduhake utawa didol menyang pihak katelu sing ora ana gandhengane kanggo maksud apa wae tanpa idin nyata, kajaba prelu proses transaksi kasebut.

Panganggone Informasi

Yen sampeyan milih menehi informasi pribadi, utamane digunakake kanggo ngirim layanan sing dijaluk. eTN bisa nggunakake informasi pribadi kanthi macem-macem cara, kalebu ing ngisor iki:

o eTN bisa nggunakake informasi pribadi kanggo dikumpulake liwat situs web kanggo ngirim promosi email sing ditargetake kanggo pengiklan lan mitra industri.

o eTN bisa nggabungake informasi babagan sampeyan karo informasi sing dipikolehi saka mitra bisnis utawa perusahaan liyane supaya bisa ngirim produk lan layanan kanthi luwih apik sing bisa narik minat lan entuk manfaat kanggo sampeyan.

o eTN bisa nggunakake informasi pribadi kanggo ngubungi pangguna babagan nganyari langganan menyang layanan lan produk eTN.

o eTN bisa nggunakake informasi sing bisa dingerteni kanggo ngirim kabar babagan produk lan layanan eTN utawa mitra kanthi cara kayata email lan / utawa surat pos.

o Yen sampeyan nyedhiyakake informasi finansial, kita nggunakake informasi kasebut utamane kanggo verifikasi kredit lan nglumpukake pembayaran kanggo tuku, pesenan, lengganan, lsp.

o eTN bisa ngirim pengumuman produk utawa e-layang edisi khusus kanggo para pendaftar online.

o Yen sampeyan melu program pendidikan, seminar, utawa program sensitif eTN liyane, kita bisa ngubungi sampeyan kanggo ngelingake tenggat wektu utawa informasi tambahan babagan program kasebut.

o eTN sok-sok nganakake survey pelanggan lan / utawa pangguna kanggo target luwih apik konten kita menyang pamirsa. Informasi gabungan sing diklumpukake kadang dituduhake karo para pengiklan, nanging, kita ora bakal nuduhake informasi tartamtu karo pihak katelu.

o eTN ngoperasikake sawetara situs web sing nampilake konten lan layanan sing gegandhengan karo lelungan. eTN bisa nuduhake informasi pribadi sing dikoleksi saka pangguna situs web kanthi internal ing situs web kasebut supaya luwih dilayani pangguna.

eTN duwe macem-macem produk lan layanan lan mula akeh dhaptar email lan promosi. Ing upaya supaya pangguna bisa nyengkuyung partisipasi ing layanan lan promosi eTN, eTN nyedhiyakake pangguna kemampuan kanggo milih dhaptar utawa produk sing disenengi lan pilihan milih sing khusus yaiku produk lan panggunaan / dhaptar khusus. Kabeh promosi email sing dikirim saka eTN nyedhiyakake link pilihan ing sisih ngisor email miturut pangguna sing bisa milih produk lan promosi tartamtu. Yen sampeyan nampa salah sawijining email kasebut lan pengin batal, tututi pandhuan sing diwenehake ing saben email utawa kontak [email dilindhungi]

Saka wektu ke wektu, kita bisa nggunakake informasi pelanggan kanggo panggunaan anyar, sing ora diramal sing sadurunge ora diungkap ing Kebijakan Privasi. Yen praktik informasi diganti sawetara wektu mengko, kita bakal ngirim pangowahan kebijakan menyang situs web.

Nuduhake Informasi sing Dikoleksi karo Pihak katelu

Umumé, eTN ora nyewa, adol, utawa nuduhake informasi pribadi babagan sampeyan karo wong liya utawa perusahaan sing duwe afiliasi kajaba nyedhiyakake produk utawa layanan sing dijaluk, nalika duwe ijin, utawa miturut kahanan ing ngisor iki:

o Kita bisa menehi informasi pribadi babagan pangguna kanggo mitra lan vendor sing dipercaya sing makarya atas jeneng utawa kanthi eTN kanthi rahasia lan perjanjian sing padha nglarang panggunaan informasi pihak kasebut. Perusahaan-perusahaan kasebut bisa nggunakake informasi pribadi kanggo mbantu eTN komunikasi karo sampeyan babagan tawaran saka eTN lan mitra pemasaran. Nanging, perusahaan kasebut ora duwe hak independen kanggo nggunakake utawa nuduhake informasi iki.

o Nalika ndhaptar program pendhidhikan, kontes, utawa promosi liyane sing disponsori dening pihak katelu, pihak katelu bakal diwenehake informasi sing bisa dingerteni pribadi kajaba dikirim liyane sing gegandhengan karo promosi kasebut.

o eTN bisa uga nuduhake informasi pribadi kayata alamat email karo pihak katelu sing dipercaya sing ngirim konten sing bisa narik kawigaten pangguna lan tundhuk kewajiban milih ing pihak katelu kasebut.

o Kita bisa nuduhake informasi pribadi yen kita yakin manawa tumindak kasebut kudu tundhuk karo proses yudisial, perintah pengadilan, utawa proses hukum sing dileksanakake ing eTN, utawa kanggo nggawe utawa nggunakake hak-hak legal utawa mbela tuntutan klaim legal.

o Kita bisa nuduhake informasi kasebut yen kita yakin manawa perlu kanggo investigasi (utawa mbantu investigasi), nyegah, utawa njupuk tindakan babagan kegiatan ilegal, seng di tuduh fraud, kahanan sing ana kemungkinan ancaman kanggo keamanan fisik. sapa wae, pelanggaran syarat panggunaan eTN, utawa kaya sing diwajibake dening hukum.

o Yen eTN entuk utawa gabung karo perusahaan liya, kita bakal ngirim informasi babagan sampeyan menyang perusahaan liyane iki sing ana gandhengane karo akuisisi utawa penggabungan kasebut.

Grup Diskusi

Klompok diskusi email kasedhiya kanggo pangguna ing sawetara situs web. Peserta kudu ngerti manawa informasi sing dicethakaké ana ing dhaptar diskusi kasedhiya kanggo kabeh anggota lan dadi informasi umum. Sampeyan saranake supaya ati-ati nalika mutusake babagan informasi pribadi apa wae ing klompok diskusi kasebut.

keamanan

Situs web iki njupuk pancegahan kanthi wajar kanggo nglindhungi informasi pribadi sampeyan. Nalika ngirim lan nampa jinis informasi sensitif tartamtu kayata kertu kredit lan informasi pembayaran, kita langsung ngarahake pangguna menyang server enkripsi SSL standar (Secure Socket Layer) industri. Asile, data sensitif sing dikirim menyang situs web kayata kertu kredit lan informasi pembayaran ditularake kanthi aman liwat Internet.

Pamaidonan

eTN ora tanggung jawab kanggo nglanggar keamanan utawa tumindak apa wae pihak katelu sing nampa informasi kasebut. eTN uga nyambung menyang macem-macem situs liyane lan ngemot pariwara saka pihak katelu. Kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi utawa cara menehi informasi babagan pangguna.

Babagan Privasi Anak

Situs web eTN iki ora ditrapake kanggo bocah lan eTN ora sengaja nglumpukake informasi saka bocah. Sampeyan kudu umur 18 taun kanggo ngakses utawa nggunakake situs iki.

Nganyari / Ganti Data Sampeyan

Kanggo nganyari alamat email utawa ngganti pilihan email, hubungi  [email dilindhungi]

Owahan kanggo Kebijakan Privasi iki

eTN duwe hak, kapan wae lan tanpa kabar, kanggo ditambahake, diganti, nganyari utawa ngowahi Kebijakan Privasi iki, cukup kanthi ngirim pangowahan, nganyari utawa modifikasi ing situs web kasebut. Pangowahan, pembaruan utawa modifikasi kaya ngono, bakal langsung ditrapake nalika posing ing situs web. Pangguna bakal diwenehi informasi babagan pangowahan Kebijakan Privasi iki liwat tautan "dianyari nalika" ing situs web eTN.

Apa Liyane sing kudu Aku Ngerteni babagan Privasi Nalika Online?

Situs web eTN ngemot akeh hyperlink menyang situs web liyane. Situs web eTN uga ngemot pariwara saka pihak katelu. eTN ora tanggung jawab kanggo praktik privasi utawa konten situs web utawa pengiklan pihak katelu kasebut. eTN ora nuduhake informasi pribadhi sing diwenehake menyang eTN karo situs web sing ana link eTN, kajaba sing kasebut ing papan liya ing Kebijakan Privasi iki, sanajan eTN bisa nuduhake data agregat karo situs web kasebut (kayata pirang-pirang wong sing nggunakake Situs iki)

Mangga dipriksa karo situs pihak katelu kasebut kanggo nemtokake kabijakan privasi. Nalika eTN ngemot konten pihak katelu dadi salah sawijining kaca web eTN, eTN bakal nggunakake upaya sing cukup kanggo menehi saran marang pangguna yen wis metu situs web sing dioperasikake eTN lan mlebu situs web sing dikontrol pihak katelu. Pelanggan / pangguna kudu maca lan ngerti kabijakan privasi apa wae sing kacathet ing kabeh situs web pihak katelu.

Elinga yen sampeyan kanthi sukarela ngumumake informasi pribadi kanthi online - kayata liwat email, dhaptar diskusi, utawa ing panggon liya - informasi kasebut bisa dikoleksi lan digunakake dening wong liya. Cekakipun, yen ngirim informasi pribadi kanthi online sing bisa diakses masarakat, sampeyan bisa uga nampa pesen sing ora dikarepake saka pihak liya.

Pungkasane, sampeyan mung tanggung jawab kanggo njaga kerahasiaan informasi pribadi sampeyan. Ati-ati lan tanggung jawab nalika online.

Hak Tilik California

Miturut undang-undang California, warga California sing nyedhiyakake informasi pribadi kanggo bisnis sing wis nggawe hubungan bisnis kanggo tujuan pribadi, kulawarga, utawa kluwarga ("pelanggan California") duwe hak njaluk informasi babagan bisnis wis nyampekano informasi pribadi marang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung pihak katelu. Utawa, undang-undang kasebut nyedhiyakake manawa perusahaan duwe kabijakan privasi sing menehi pilihan milih utawa milih kanggo nggunakake informasi pribadi sampeyan dening pihak katelu kanggo tujuan pemasaran, perusahaan bisa uga menehi informasi babagan olahraga. pilihan pilihan pambocoran sampeyan.

Amarga Situs iki dimaksudake kanggo digunakake kanthi bisnis, bisnis ing hukum California ora bakal ditrapake, ing biasane, kanggo informasi sing diklumpukake.

Nganti warga California nggunakake Situs iki kanggo tujuan pribadi, kulawarga, utawa kluwarga golek informasi sing dilindhungi undhang-undhang, Situs iki nduweni kualifikasi kanggo opsi alternatif. Kaya sing kasebut ing Kebijakan Privasi, pangguna Situs bisa milih utawa milih nggunakake informasi pribadi sampeyan dening pihak katelu. Mula, kita ora diwajibake njaga utawa nyritakake dhaptar pihak katelu sing nampa informasi pribadi sampeyan sajrone taun sadurunge kanggo tujuan pemasaran. Kanggo nyegah pambocoran informasi pribadi sampeyan kanggo digunakake ing pemasaran langsung dening pihak katelu, aja milih nggunakake kaya kasebut nalika nyedhiyakake informasi pribadi ing situs kasebut. Elinga, yen sampeyan milih nampa komunikasi ing mangsa ngarep saka pihak katelu, informasi sampeyan bakal tundhuk karo kabijakan privasi pihak katelu. Yen mengko sampeyan mutusake ora pengin pihak katelu nggunakake informasi sampeyan, sampeyan kudu langsung ngubungi pihak katelu, amarga kita ora bisa ngontrol kepiye cara nggunakake informasi pihak katelu. Sampeyan kudu mesthi mriksa kabijakan privasi saka pihak sing nglumpukake informasi kanggo nemtokake cara entitas kasebut bisa ngatur informasi sampeyan.

Pendhudhuk California sing nggunakake Situs iki kanggo keperluan pribadi, kulawarga, utawa kluwarga bisa njaluk informasi luwih lengkap babagan kepatuhan kita karo hukum iki kanthi ngirim email  [email dilindhungi] Sampeyan kudu nyelehake pernyataan "Hak Privasi California" ing kolom subyek email. Elinga yen kita mung kudu nanggapi siji panjaluk saben pelanggan saben taun, lan ora diwajibake nanggapi panjaluk sing digawe kanthi cara liya kajaba liwat alamat email iki.

Idin sampeyan kanggo kabijakan iki

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi dening eTN kaya sing ditemtokake ing kabijakan iki. Elinga uga, panggunaan situs web sampeyan diatur dening Syarat lan Ketentuan eTN. Yen sampeyan ora setuju karo katentuan Kebijakan Privasi utawa Syarat lan Ketentuan, aja nggunakake situs web, produk lan / utawa layanan.

Mangga kirim pitakon babagan Kebijakan Privasi eTN menyang [email dilindhungi]

informasi tambahan

Plugin: Smush

Cathetan: Smush ora berinteraksi karo pangguna pungkasan ing situs web sampeyan. Siji-sijine pilihan input Smush yaiku kanggo langganan buletin kanggo admin situs mung. Yen sampeyan pengin menehi kabar babagan pangguna babagan kabijakan privasi sampeyan, sampeyan bisa nggunakake informasi ing ngisor iki.

Smush ngirim gambar menyang server WPMU DEV kanggo ngoptimalake kanggo panggunaan web. Iki kalebu transfer data EXIF. Data EXIF ​​bakal dicopot utawa dibalekake saiki. Ora disimpen ing server WPMU DEV.

Smush nggunakake layanan email pihak katelu (Drip) kanggo ngirim email informasi menyang administrator situs. Alamat email administrator dikirim menyang Drip lan cookie disetel dening layanan kasebut. Mung informasi administrator sing dikoleksi dening Drip.

>