24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Aruba ngumumake Menteri Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga anyar

0a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Danguillaume P. Oduber wis diangkat dadi Menteri Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga anyar kanggo pulo Aruba. Minangka pimpinan inovatif lan dermawan, Pak Danguillaume Oduber minangka cahya kreatif sing nggawa pengalaman lan ambisi profesional sing akeh kanggo pamrentahan Aruba.

"Minangka pakurmatan kanggo menehi ucapan selamat marang Pak Danguillaume Oduber kanthi nunjuk Menteri Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga, lan kita nampani dheweke ing posisi bergengsi iki," ujare Ronella Tijn Asjoe-Croes, CEO Otoritas Pariwisata Aruba. "Kanthi komitmen kanggo keunggulan lan tuwuhing negara, kita ngarep-arep bisa kerja bareng Pak Danguillaume Oduber lan terus ningkatake industri pariwisata Aruba."

Kanthi latar mburi politik sing beda-beda, Pak Danguillaume Oduber wis makili Pulo Aruba minangka anggota parlemen sing dihormati liwat sawetara komite ekstensif kalebu transportasi, infrastruktur lan lingkungan, pariwisata, tenaga kerja lan sektor utama.

"Pulo Aruba minangka semangat lan aku seneng karo rakyat. Minangka Minster Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga sing ditunjuk ing pulau kasebut, aku duwe kesempatan kanggo memimpin lan nuwuhake industri rumit kaya ngono. Iki minangka hak istimewa sing saya dihormati, "ujare Danguillaume Oduber, Menteri Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga.

Dheweke resmi mlebu ing arena politik ing taun 2013 dadi anggota parlemen, sadurunge dadi Menteri Pariwisata, Kesehatan Publik, lan Olahraga ing taun 2017. Pak Danguillaume Oduber asale saka Aruba lan manggon ing pulau kasebut kanthi kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov