Airlines Airport News tanggung jawab Teknologi transportasi USA Breaking News

Garis Delta Air kanggo ngowahi seragam pensiun udakara 350K pon

0a1-70
0a1-70
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nalika karyawan Delta kerja ing seragam anyar tanggal 29 Mei, luwih saka 1 yuta potongan seragam lawas pensiun.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika 64,000 karyawan Delta ing Layanan Pelanggan Bandara, Kargo, Layanan Penerbangan lan TechOps arep makarya nganggo seragam anyar tanggal 29 Mei, luwih saka 1 yuta potongan seragam lawas sing wis pensiun. Kanggo nyegah seragam kasebut rampung ing landfill, luwih saka 350,000 kilogram sandhangan wis diwenehake kanggo diopeni lan dibaleni maneh dening mitra Delta, Looptworks.

"Jumlah sampah tekstil sing digawe saben taun ing Amerika Serikat wis tikel tikel 20 taun kepungkur, lan kita ora bakal nambah angka kasebut," ujare Ekrem Dimbiloglu, Direktur - Seragam. "Kanthi kerja sama karo Looptworks, kita nemokake cara kreatif kanggo menehi seragam lawas urip anyar."

Luwih saka 15 yuta ton sampah tekstil bekas digawe saben taun ing Amerika Serikat. Sawise ana ing landfill, tekstil sing wis bosok ngeculake metana, gas omah kaca sing mbebayani. Salajengipun, pewarna lan bahan kimia ing kain kasebut bocor menyang lemah lan permukaan lan banyu soko njero lemah, sing nyebabake degradasi habitat.

Sawise diluncurake seragam anyar, kothak koleksi diselehake ing luwih saka 90 kutha ing sekitar sistem Delta. Ing dina ngarep, Looptworks bakal ngowahi potongan pensiun sing ora bisa disumbang utawa digunakake liwat siklus utawa siklus mudhun.

Akeh proyek "daur ulang" tekstil adol maneh sawetara bagian kain nalika adol sisane dadi bahan bakar insinerasi, nanging kampanye Delta lan Looptworks njupuk pendekatan sing beda, minangka salah sawijining program pengalihan tekstil perusahaan paling gedhe ing sejarah AS sing ora ana barang sing bakal dituju menyang landfill utawa kobong

"Nilai kolaborasi iki ngluwihi pangalihan limbah lan panggunaan maneh barang-barang kanthi upcycled. Iki uga ngreksa banyu kanthi jumlah akeh lan ngilangi emisi karbon, "ujare Scott Hamlin, ahli keberlanjutan lan CEO Looptworks.

Wong Delta bisa santai nalika mlebu bandara, hangar lan gudang nganggo seragam anyar amarga ngerti yen potongan sadurunge digunakake ing telung cara berkelanjutan:

• Sumbangan barang kanthi kondhang bakal ngasilake wong sing butuh.

• Olahraga, utawa njupuk bahan sing bakal dirusak lan digunakake kanggo nggawe produk anyar, bakal ngowahi potongan seragam dadi barang sing bakal dituku Oktober iki kaya tas laptop, kit perjalanan lan sampul paspor.

• Sepeda mudhun, utawa ngonversi bahan dadi barang sing kurang regane, bakal digunakake kanggo ngowahi kain sisa dadi insulasi omah, isi pukulan tas lan isian amben pet.

Kanggo nambah daya tahan, kulit saka kursi pesawat sing pensiun bakal diketik lan ditenun dadi produk pilihan sing kalebu ing koleksi Delta, sing bakal kasedhiya kanggo dituku Oktober iki. Lan, organisasi bisa nyedhaki Looptworks kanggo milih nominasi klompok sing mbutuhake sumbangan klambi.

Iki dudu seragam olahraga Delta kaping pisanan. Sadurunge seragam anyar diluncurake, prototipe sing digunakake kanggo pangujian nyandhang diwenehake kanggo: loom, organisasi Atlanta, ing ngendi penenun ngrancang lan ngasilake produk gaweyan tangan kayata karpet, gantungan kunci lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov