Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Neste lan Finnair saiki duwe solusi Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan kanggo nyuda emisi lelungan bisnis

Neste lan Finnair saiki duwe solusi Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan kanggo nyuda emisi lelungan bisnis
Neste lan Finnair saiki duwe solusi Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan kanggo nyuda emisi lelungan bisnis
ditulis dening Harry Johnson

Neste bubar nyedhiyakake 300 ton Bahan Bakar Penerbangan Sustainable Neste MY ing Bandara Helsinki ing Finlandia kanggo panggunaan Finnair

Print Friendly, PDF & Email
  • Kolaborasi kasebut nyumbang kanggo komitmen iklim sing digawe Neste ing taun 2020
  • Target Finnair dadi netral karbon ing taun 2045
  • Finnair minangka salah sawijining maskapai sing asring digunakake kanggo lelungan bisnis dening karyawan Neste

Neste lan Finnair gabung kanggo nyuda emisi karbon sing ana gandhengane karo Neste
lelungan bisnis karyawan kanthi nggunakake Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan (SAF). Neste duwe
bubar digawe 300 ton Ing iki Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan MY kasedhiya ing Bandara Helsinki ing Finlandia kanggo panggunaan Finnair. Kanthi ngganti bagean bahan bakar jet fosil karo SAF nalika penerbangan budhal saka Bandara Helsinki, Finnair bakal nyuda emisi gas omah kaca kanthi 900 ton setara CO \ 2 \. Iki nuduhake bagean penting saka emisi sing dikumpulake saka perjalanan udara global karyawan Neste ing taun 2020.

Kolaborasi kasebut nyumbang kanggo komitmen iklim sing digawe Neste ing
2020, kalebu komitmen kanggo nyuda lan menehi ganti rugi emisi saka lelungan bisnis para karyawan kanthi nggunakake bahan bakar penerbangan berkelanjutan perusahaan. Finnair minangka mitra strategis kanggo Neste, lan uga salah sawijining maskapai penerbangan sing paling asring digunakake kanggo lelungan bisnis dening karyawan Neste. Target Finnair yaiku dadi netral karbon ing taun 2045, lan nambah emisi CO \ 2 \ net ing pungkasan taun 2025.

Piloting solusi adhedhasar SAF anyar kanggo nyuda emisi saka udara bisnis
travel

Kolaborasi antarane Neste lan Finnair uga dadi pameran kanggo liyane
bisnis, amarga nawakake solusi sing jelas babagan cara nyuda udara bisnis
emisi lelungan. Tujuane Neste yaiku supaya solusi iki kasedhiya kanggo bisnis,
institusi umum lan organisasi liyane kanthi komitmen iklim sing ambisius.

"Kita seneng bisa kolaborasi karo Finnair kanggo pilot inovatif
solusi sing wis digawe kanggo nyuda emisi saka lelungan udara bisnis. Iki
solusi, dibangun ing Neste MY Sustainable Aviation Fuel lan kemitraan karo
maskapai penerbangan, bakal nyedhiyakake pelanggan perusahaan lan organisasi liyane
alat kanggo ngrampungake perubahan iklim lan netepi komitmen iklim, "jarene
Sami Jauhiainen, Wakil Presiden, Pengembangan Bisnis saka Neste's Renewable
Unit bisnis penerbangan. "Kita nambah undhangan menyang perusahaan liyane lan
maskapai kolaborasi kanggo kerja sama karo Neste, nggawe perjalanan bisnis luwih akeh
sustainable lan mbesuk. Saiki wayahe paling pas kanggo siyap nalika bisnis
plancongan budhal maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.