Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UK Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

EasyJet Inggris ngluncurake penerbangan Ukraina

EasyJet Inggris ngluncurake penerbangan Ukraina
EasyJet Inggris ngluncurake penerbangan Ukraina
ditulis dening Harry S. Johnson

Operator anggaran UK  easyJet ngumumake manawa wis duwe lisensi kanggo mabur menyang Ukraina lan layanan udara menyang negara Eropa Wétan kasebut bisa diwiwiti wiwit tiba taun 2020.

easyJet, klompok maskapai penerbangan murah Inggris sing bermarkas ing Bandara London Luton, wis duwe lisensi kanggo nindakake penerbangan menyang Ukraina lan bisa miwiti operasi wiwit musim gugur iki.

Miturut Otoritas Penerbangan Sipil Italia ENAC, easyJet wis nampa hak penerbangan saka Italia menyang Ukraina nganti pungkasan Oktober 2020.

Dhaptar rute durung kasedhiya, nanging wis ana informasi manawa maskapai kasebut bisa ngoperasikake 12 penerbangan mingguan menyang Ukraina.

Hak kasebut didaftar tanggal 23 Juli menyang divisi Austria EasyJet, easyJet Europe Airline GmbH.

Maskapai biaya murah durung nate operasi ing Ukraina, lan Rusia dadi siji-sijine negara pasca Soviet sing digunakake nganti 2016.

gelut internasional easyJet digawa menyang luwih saka 30 negara liwat 300 rute, kalebu London, Jenewa, Berlin, Newcastle, Paris Orly, Basel, Bristol, lan liya-liyane. Dhasaré yaiku Bandara Luton London. Kejabi Luton, pusat liyane easyJet ing Eropa yaiku Bandara Malpensa ing Milan.

Bali ing Desember 2017, manajemen Bandara Lviv Ukraina ngumumake yen dheweke negosiasi karo maskapai penerbangan murah Inggris, mlebu easyJet menyang pasar Ukraina. Nanging, ora njupuk keputusan pungkasan.

Ing pungkasan Maret 2020, easyJet nundha kabeh penerbangan tanpa wates nganti pandemi virus corona. Maskapai biaya murah kasebut nerusake penerbangan maneh saka tanggal 15 Juni.

Pejabat penerbangan ngeculake liberal pasar penerbangan ing antarane Ukraina lan Italia ing wulan Juli 2020. Asile, maskapai penerbangan murah Irlandia Ryanair ngumumake peluncuran 16 tujuan anyar antarane Ukraina lan Italia minangka bagean saka jadwal musim salju 2020 lan musim panas 2021.

Sanalika, Wizz Air, maskapai murah paling murah ing Eropa Tengah lan Timur, bakal ngluncurake 14 rute anyar saka Ukraina menyang Italia. Penerbangan pertama direncanakake diluncurake wiwit 14 Agustus 2020.

Nganti paling ora tanggal 15 Agustus, wong Ukraina ora bisa lelungan kanthi bebas menyang negara-negara UE, kalebu Italia, amarga ana watesan sing ditindakake sajrone pandemi COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.