Adventure Warta cepet Olahraga USA

Rute sepeda gunung epik disambungake saiki

Loro rute sepedaan gunung epik mbukak saka lor-kidul ing sisih kulon Amerika Serikat - Rute Sepeda Gunung Divide Agung (GDMBR), sing dirilis dening Asosiasi Sepeda Petualangan ing taun 1998, lan Rute Wildlands Kulon (WWR), sing digawe dening Bikepacking Roots. ing 2017 lan inspirasi dening GDMBR.

Kanggo pisanan, loro organisasi kasebut saiki resmi kerja sama kanggo ngeculake enem rute ing antarane GDMBR lan WWR, supaya para pengendara sepeda bisa nggawe puteran ing antarane rute titik-kanggo-titik.

Tautan wetan-kulon iki bakal ngidini para penunggang nggawe puteran sing luwih gampang logistik lan cocog musiman sing bisa ditunggangi minangka petualangan dhewe. Akèh-akèhé nunggang ing dalan rereget non-technical lan 4-by-4 trek, lan rute padha peta karo ban knobby lan pit gunung ing atine tinimbang pit kerikil ceking-kesel. Sumber banyu lan titik resupply kasedhiya kanthi rutin, lan rinci ing titik arah rute, buku pedoman, lan aplikasi seluler.

Konektor kasebut nyabrang padang pasir, gunung, lan dataran tinggi sing beda-beda. Padha nyorot tanah umum saka alas Idaho lan Montana, kanggo puncak saka Teton lan Wasatch kisaran, ngarai watu abang Utah, lan ara-ara samun dhuwur Arizona.

Tuladha rute:

156-mil Teton Connector ngubungake Idaho menyang Wyoming liwat Snake River Plain, campuran tanah tetanèn lan jurang cethek, ngliwati sawetara sumber panas, lan munggah ing Pagunungan Big Hole.

947-mil TransRockies Connector saka Salt Lake City kanggo Denver punika nggumunke lan manéka warna loro- kanggo telung minggu tantangan karo Colorado Plateau badlands lan slickrock mujur nengen, pagunungan ara-ara samun, redrock canyons, lan puncak inspirasi saka Rockies.

282-mil Chihuahuan Connector saka Arizona kanggo New Mexico nyabrang mujur nengen ara-ara samun dhuwur lan sesawangan paweling, kalebu alas cemara Arizona lan tatanan rock hoodoo saka Monumen Nasional Chiricahua.

Sumber daya kanggo para penunggang, ing format digital lan cetak, kalebu aplikasi Navigator Rute Sepeda Adventure Cycling, data GPS mandiri, lan buku pandhuan ekstensif sing kasedhiya ing situs web Bikepacking Roots.

Bikepacking Roots lan Adventure Cycling loro-lorone 501(c)(3) organisasi nirlaba darmabakti kanggo ndhukung lan maju lelungan sepeda liwat pembangunan rute, bangunan masyarakat lan advokasi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar