Macao, China bakal dadi tuan rumah KTT Tahunan PATA ing 2024

CEO PATA
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Macao wis partner manut kanggo PATA kanggo akèh taun, lan tuan rumah akeh acara PATA. Ing 2024 Macao bakal ngadeg kanthi dhukungan iki lan dadi tuan rumah PATA Summit 2024.

The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) wis ngumumake menawa tawaran kanggo dadi tuan rumah PATA Annual Summit 2024 wis dianugerahi menyang Kantor Pariwisata Pemerintah Macau.

Acara taunan bergengsi iki bakal didhukung dening SJM Resorts, SA, lan bakal dianakake wiwit tanggal 15 - 17 Mei 2024 ing Grand Lisboa Palace Resort Macau.

Program PATA Summit 2024 bakal kalebu sesi pleno, sesi breakout, rapat Dewan Eksekutif lan Dewan PATA, lan Rapat Umum Tahunan.

PATA ngarep-arep Summit bakal nyedhiyakake platform kanggo anggota lan mitra sektor publik lan swasta, lan sing paling penting Bab PATA lan Pemuda PATA saka sak ndonya kanggo ngrembug tantangan, masalah, lan kesempatan sing diadhepi industri amarga katon tanggung jawab lan lestari. pertumbuhan, nilai, lan kualitas pariwisata ing wilayah kasebut.

"Kabeh kita ing PATA seneng banget bali menyang Macao kanggo PATA Annual Summit 2024 lan nampa nganyari langsung babagan perkembangan penting ing tujuan kasebut wiwit sadurunge ngatur PATA Travel Mart sing sukses ing 2010 lan 2017, uga PATA. Konferensi Tahunan taun 2005,” ujare Pak Semone. "Kantor Pariwisata Pemerintah Macau wis dadi mitra kuat PATA wiwit 1958 lan dadi sponsor utama kanggo PATA Gold Awards sajrone 28 taun berturut-turut. Acara taun ngarep menehi Macao kesempatan sing sampurna kanggo nampilake tujuane lan Greater Bay Area kanggo kabeh delegasi.

Direktur Kantor Pariwisata Pemerintah Macau, Maria Helena de Senna Fernandes, ngandika, "Iku sawijining pakurmatan kanggo Macao kanggo tuan rumah PATA Annual Summit 2024. PATA ngemu panggonan khusus ing jantung industri pariwisata kita, lan kita seneng sapisan. malih pinaringan kalodhangan ngaturaken gunging panuwun dhumateng para utusan saking celak saha tebih saged kepanggih wonten ing kitha kitha. Utamane amarga iki bakal dadi acara PATA pisanan sing dianakake sawise pandemi, ngidini kita nuduhake para peserta babagan owah-owahan dinamis saiki ing tujuan kita menyang macem-macem kanggo rapat sing ora bisa dilalekake ing Macao.

Babagan Panggonan

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.PATA.org/pata-annual-summit-2024

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...