Pusat Ketahanan Pariwisata Satelit ing Univ Katolik Kepausan. Chile

Pamrentah, Akademik Ngenali Ketegangan sing Ngaruhi Pemulihan Pariwisata
ditulis dening Linda Hohnholz

Rencana lagi ditindakake kanggo Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Manajemen Krisis ing Universitas Katolik Kepausan Chile.

Diskusi dipimpin dening Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan anggota senior Universitas wingi.

Didegake 135 taun kepungkur, Universitas Katolik Kepausan Chile minangka nomer siji ing antarane universitas Chili kanthi sekolah lan institusi 34 sing dikelompokake dadi 18 fakultas.

"Kanggo partner karo universitas bergengsi ing wilayah kasebut bakal ningkatake karya sing ditindakake GTRCMC lagi nglakoni mbangun daya tahan global. Universitas iki mesthi duwe kabisan riset lan model sing bakal mbantu ningkatake program kita kanthi ketahanan, "ujare Menteri Bartlett.

Universitas Katolik Kepausan Chili uga duwe afiliasi karo Universitas Hindia Kulon ing Jamaika liwat Konsorsium Universitas Hemisferik sing digawe ing April 2018 kanggo nyedhiyakake struktur kanggo mahasiswa, fakultas lan peneliti ing belahan bumi kanggo kolaborasi. Konsorsium, sing kalebu universitas saka Argentina, Brasil, Chili, Kolombia, Kosta Rika, Meksiko, Peru lan Amerika Serikat, dikoordinasi dening Universitas Miami.

Profesor Lloyd Waller, Direktur Eksekutif Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global (GTRCMC), ngandika:

"Ana keselarasan sing jelas ing antarane GTRCMC, lan Universitas Chili adhedhasar kaku akademik, lan bebarengan, kita bakal bisa nambah upaya kanggo ketahanan pariwisata."

Pusat Satelit iki bakal dadi sing nomer telu ing wilayah Amerika Latin sawise ngumumake panyiapan siji ing Universitas Simon Bolivar ing Ekuador lan siji ing Universitas Belgrano ing Argentina ing Oktober taun iki.

"Nalika kita nggedhekake jangkauan, kita bakal bisa entuk gabungan ide saka saindenging jagad kanggo mbangun kapasitas daya tahan pariwisata. Kita weruh manawa iki dadi luwih kritis amarga ana gangguan global sing nyebabake pengaruh negatif marang kita, "tambah Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett.

Pamrentah, Akademik Ngenali Ketegangan sing Ngaruhi Pemulihan Pariwisata

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...