News

Endi pangiriman merek pariwisata diwiwiti: Rungokake pamimpin

tugas cnn - BARU - Copy_6
tugas cnn - BARU - Copy_6
ditulis dening editor

25.2048 ° N, 55.2708 ° E.

Print Friendly, PDF & Email

25.2048 ° N, 55.2708 ° E.

Mung kanggo siji set koordinat ing peta, nomer sing diwakili mung nggumunake. Luwih saka 190,000 wong sing lelungan, liwat lan liwat 980 penerbangan saben dina. Kanthi nguber kanthi cepet, luwih saka 156,000 bagasi sing digawa, dipakani dadi telung terminal, didhukung tenaga kerja luwih saka 90,000 sing kerja supaya bisa aman, luwih cepet liwat 70 yuta pelanggan sing mabur saka luwih saka 270 tujuan ing luwih saka 140 maskapai sing ngasilake total Gerakan pesawat 357,339 taun 2014 kabeh dikatutake nganggo siji kode: DXB.

Taun-taun, nomer terus mundhak, ngelu: penumpang, kargo, peringkat global, investasi, cathetan. Saiki, jumlah wong sing lagi ngliwati titik tunggal globe penerbangan iki ana 38 kaping luwih akeh tinimbang wong sing manggon ing dununge. Lan nomer iki mung bakal ditambah.

Apike, siji-sijine nomer sing ora ana tanda tambah yaiku pulsa wong sing dadi pusat, CEO saka DXB, Paul Griffiths.

Wong sing duwe bakat, ketahanan, lan visi sing luar biasa, Griffiths dadi pandhuane DXB, lan Dubai Bandara Corporation saben taun, wiwit taun 2007. Artis ing bidang penerbangan lan musik, kanthi pikiran lan sistem saraf dipasang kanthi presisi tinggi lan kinerja, dheweke dadi animasi kanthi meh kabeh bocah nalika ngomong babagan DXB. Ngrungokake dheweke ngomong babagan jagad bandara, kayane dheweke nuduhake rincian babagan koleksi dolanan pribadi, sing apik banget lan bangga. Sawijining wong bisa dingapura amarga lali manawa deskripsi pesawat lan prasarana pendukung sejatine ukuran urip, potongan rencana utama sing nyengkuyung pembangunan lan kesejahteraan masa depan Dubai, lan wilayah kasebut.

Wis dadi bandara nomer siji ing saindenging jagad kanggo lalu lintas penumpang, lan pusat global anyar, DXB wis mandhiri minangka kekuwatan sing mbentuk peta lalu lintas udara globalisasi. Plancongan lan perdagangan, saiki lan mbesuk, duwe DXB minangka bagean saka DNA.

SERVICING SKY-HIGH PRESTASI

Minangka DXB sing nyengsemake lan menehi inspirasi (kayadene DWC sadulur), kanggo Griffiths durung ana prekara prasarana - babagan pengaruh kasebut. Kaya sing dikandhakake Griffiths:

"Gampang ndeleng Dubai International lan ndeleng kabeh kegiatan maskapai lan kabeh sing ana ing lapangan. Sing asring diabaikan yaiku Dubai International minangka perusahaan sing duwe luwih saka 19% tenaga kerja ing Dubai. Kita duwe luwih saka 90,000 wong sing kerja ing bandara saben dina saka macem-macem budaya lan bangsa. Dina iki, Dubai International menehi kontribusi luwih saka $ 22 Milyar kanggo ekonomi Dubai. ”

Cetha, operasi bandara minangka bagean penting saka cara Emirat ndeleng pertumbuhan sing luwih gedhe ing mbesuke. Investasi terus-terusan, dadi penting kanggo tuwuh. Nanging, iki bisa dadi tantangan sing unik, investasi menyang pembangunan kapasitas - pembangunan anyar lan perbaikan infrastruktur sing ana - kudu ditindakake nalika nyoba njaga bisnis kaya biasane.

Ora nate ngalami pengalaman nemen sing ditindakake ing 2014 nalika periode penutupan landasan pacu 80 dina
dibutuhake upgrade sing penting kanggo nambah kapasitas amarga bandara katon bakal nampani luwih saka 103 yuta penumpang saben taun ing taun 2020, taun hosting Dubai ing EXPO. Kerja landasan pacu kasebut minangka bagean saka rencana induk SP7.8 $ 2020 milyar sing luwih gedhe, lan kabeh tenaga kerja DXB fokus kanggo mesthekake yen penumpang lan kinerja ora ngrasakake rasa lara DXB sing saya gedhe. Karo 90,000 karyawan karyawan DXB sing jelas babagan pamindhahan sementara sawetara gerakan penumpang lan kargo, lan ngerti kanthi tanggung jawab masing-masing sajrone 80 dina, langsung utawa ora langsung, DXB waspada. Pangiriman saka pengalaman bandara dudu pilihan, uga ora ana keterlambatan nalika nindakake landasan pacu.

Kaya sing dikandhakake Griffiths:

"Rencana lan persiyapan kita sajrone taun kepungkur ora mung njamin pengaruh tumrap penumpang sajrone 80 dina iku minimal, nanging kita bisa miwiti operasi maneh lan nampung lalu lintas ing pungkasan program tanpa alangan,"

Yakin karo kemampuan DXB kanggo nyedhiyakake wektu, anggaran, lan karo tim sing siyap menghadapi tantangan apa wae sing bisa ditindakake ing pengalaman penumpang lan pesawat, DXB ngowahi kasunyatan tantangan landasan pacu dadi seri kaping pindho saka seri TV realita dramatis, "Ultimate Bandara Dubai. ”

Iki pisanan digawe ing taun 2013 lan menehi tampilan sekilas tampilan mburi layar ing kabeh wilayah ing pinggir lapangan lan operasi udara ing DXB. Menehi akses menyang pamirsa sing durung pernah ana sadurunge, program kasebut mbukak, asring mbebayani, ing njero lapangan kerja bandara, ngungkapake momen kinerja sing luar biasa, lan panik sing luar biasa. Ing seri pertama, bangunan lan pambukaan terminal penumpang anyar minangka sumber pajanan lan drama sing dhuwur. Jarang banget manawa dunya diwenehi tampilan sing cedhak karo sandal beludru saka visi lan upaya gedhe Dubai kanggo ngirim.

Ing Mangsa 2 seri kasebut, antisipasi, inspirasi lan asring kuatir Dubai International dijupuk, kanthi fokus utamane ing penutupan landasan pacu lan pengaruhe sing diasilake. Ora dikatutake, risiko nyata wektu tundha.

REALITASENE URIPE MEREK

Kanggo Griffiths, nggawa kamera ing mburi panggung minangka bagean saka nuduhake wawasan babagan apa sing diwakili DXB, lan Brand Dubai - visi sing wani digawe liwat komitmen sing durung pernah ana sadurunge, saiki, kanggo wong lan papan. Apike, biaya produksi "Ultimate Airport Dubai" ora dianggep babagan perdagangan - kabeh kalebu reputasi.

Kanthi semangat sing padha, Griffiths ndeleng DXB ora mung minangka refleksi salah sawijining bandara paling apik ing donya, nanging uga Brand Dubai lan kesan pertama lan pungkasan sing penting. Kesan kasebut kudu ngluwihi keunggulan infrastruktur bandara, uga stereotipe tujuan Dubai sing misuwur.

Alesan, saliyane DXB minangka gabungan bandara lan pesawat sing direkayasa kanthi tliti, uga dijaga kanthi tliti nalika nggabungake modernitas Dubai, sejarah sing sugih, lan budaya sing ora ana enteke.

"Sing dikarepake wong liya yaiku glitz lan glamor, nanging sejatine sing digunakake kanggo nampilake yaiku nilai-nilai budaya sing sejatine karo UAE. Kita wis nggawa elemen warna, perayaan lan swasana lokal menyang Dubai International kanggo mujudake budaya keramahan ing UAE. Kita nyoba njaga konten manungsa sing luwih dhuwur ing fasilitas sing nyoba nggayuh efisiensi operasi sing maksimal. Iki nggawe pengalaman bandara sing luwih nyenengake, manawa penumpang teka ing Dubai, mangkat utawa transfer liwat. ”

Ing ndhuwur kabeh, DXB, liwat hubungan sing raket karo DTCM (Pariwisata Pariwisata lan Pemasaran Dagang), minangka tahap kanggo inisiatif pemasaran tujuan sing wis dikembangake kanggo luwih ningkatake kunjungan para penumpang sing teka ing Dubai, lan mbujuk sing lelungan nginep lan main mbesuk.

Kabeh, ing layar utawa ing lapangan, peran DXB minangka kekuwatan penting kanggo tuwuh profil Emirat, produktivitas, lan kinerja sing pantes dipuji. Kanggo Griffiths, CEO DXB, potensial nyata Dubai International mung diwiwiti. Tetep dirungokake

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.