Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Hotel & Resor Investments LGBTQ Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Resorts Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swarane ing Industri Perjalanan anyar

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Organisasi anyar kanggo industri pariwisata lan pariwisata wis dadi berita utama. Ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) wis nggawe basis pimpinan sing kuwat kalebu 24 menteri pariwisata lan perwakilan sektor publik.

Sektor publik dadi pimpinan Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO. Sektor swasta wis duwe dewan ahli sing nyengsemake.

Direncanakake minangka swara kanggo bisnis ukuran cilik lan menengah sing gabung ing 31 Oktober bakal bisa gabung karo organisasi kasebut minangka anggota pendiri.

820 Profesional pariwisata saka 125 negara lan 31 Amerika Serikat wis kacathet ing situs web organisasi kasebut www.wtn.travel WTN kerja sama karo asosiasi lan organisasi kanggo nutupi apa wae saka investasi, kesempatan bisnis nganti jejaring sosial. SKAL International dadi anggota dina iki.

Peluncuran resmi direncanakake tanggal 9 November.

Organisasi kasebut bakal duwe bab lokal independen, lan platform bisnis kanggo ngasilake bisnis, investasi lan intervensi kanggo para pemangku kepentingan pariwisata lan pariwisata. Tujuane WTN kanggo nyedhiyakake para anggota kanthi swara lokal sing kuwat nalika uga menehi platform global.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swara babagan bisnis lelungan lan turis ukuran cilik lan sedheng ing saindenging jagad. Kanthi nyawijikake upaya, WTN bakal ngutamakake kabutuhan lan gegayuhan usaha cilik lan menengah lan para Pemangku kepentingan.

Kanthi nggabungake anggota sektor swasta lan publik ing platform regional lan global, WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging uga menehi swara ing rapat pariwisata utama. WTN nyedhiyakake kesempatan lan jaringan penting kanggo para anggotane sing saiki ana ing 125 negara.

Kanthi makarya bareng para pemangku kepentingan lan karo pariwisata lan pamimpin pamrentah, WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang.

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis sing terkenal lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan.

Program "Kutha Pariwisata Cilik Budaya ing Jagad" nggawe kesempatan anyar kanthi nggabungake sektor publik lan swasta kanggo ngupayakake pertumbuhan pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, investasi, jangkauan, keamanan, lan keamanan.

Kita "Mbangun Plancongan"  inisiatif yaiku pacelathon, pertukaran ide, lan pameran kanggo praktik paling apik dening para anggota ing luwih saka 120 negara.

Kita "Pahlawan Pariwisata" Award ngenalake sapa sing entuk prestasi sing luwih apik kanggo lelungan lan komunitas pariwisata nanging asring ora digatekake.

Kita "Seal Pariwisata sing luwih Aman" menehi pihak sing duwe kepentingan lan tujuan minangka platform kanggo nyebutake kekarepan kanggo mbuka maneh pariwisata kanthi aman lan tanggung jawab.

Anggota WTN minangka tim WTN.
Dheweke kalebu pimpinan sing dingerteni, swara anyar, lan anggota sektor swasta lan publik kanthi visi sing dituju kanthi tujuan lan pangertene bisnis sing tanggung jawab.

Mitra WTN minangka kekuwatan WTN.
Mitra kalebu organisasi sektor swasta lan inisiatif ing tujuan, industri perhotelan, penerbangan, atraksi, pameran perdagangan, media, konsultasi, lan lobi uga organisasi sektor publik, inisiatif, lan asosiasi.

Jaringan Pariwisata Dunia minangka organisasi global kanthi kantor pusat ing Amerika Serikat. Informasi luwih lengkap: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.