24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Islandia News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Islandia ngundang jagad kanggo melu bungah sadurunge debut Piala Dunia

0a1-17
0a1-17
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi 100 dina nganti pertandingan Piala Dunia kaping pisanan ing tanggal 16 Juni, Islandia miwiti perayaan kasebut kanthi pesen khusus sing dikirimake dening Presiden lan Wanita Pertama. Dheweke ngundang jagad iki supaya bisa melu semangat lan antisipasi bangsa kasebut kanthi gabung karo Team Islandia, pusat digital kanggo para pendukung Islandia sing dirancang kanggo ngrayakake kabeh perkara ing Islandia.

Partisipasi Islandia ing Piala Dunia dudu wilayah sing durung dipata, amarga pedunung mung 340,000, dadi negara paling cilik sing nate melu ing turnamen kasebut. Negara paling cilik nomer loro sing entuk kualifikasi ing taun iki yaiku Uruguay kanthi 3.4 yuta wong. Kanthi semangat inklusivitas, Tim Islandia menehi kabeh jagad kesempatan kanggo ndhukung negara pulau nalika njupuk papan ing panggung olahraga paling gedhe.

Ing film undhangan kasebut, Presiden Guðni Th. Jóhannesson lan Wanita Pertama Eliza Reid nampilake katrampilan bal-balan, nalika nyebutake bangga banget Islandia amarga wis mumpuni. Presiden Jóhannesson ujar: "Menang utawa kalah, mesthi ana rasa seneng dadi bagean saka prekara sing gedhe, sanajan sampeyan isih cilik." Wanita Pertama Ibu Reid nambahake: "Ayo melu perayaan, kabeh wong ora bakal preduli apa wae sing dadi penggemar, apa sing sampeyan percayai, utawa ing endi sampeyan manggon, ana papan kanggo tim sampeyan."

Sawise gabung karo para penggemar Tim I Islandia bakal nampa klambi digital pribadi kanthi nomer regu dhewe lan jeneng 'Islandia'. Jeneng kulawarga Islandia digawe saka jeneng pisanan bapak utawa ibune, digabung karo 'dóttir' kanggo putri lan 'putra' kanggo putra. Contone, wanita sing jenenge Emily karo bapak sing jenenge Peter yaiku Emily Petersdóttir. Sapa wae sing melu "Tim Islandia" uga bakal duwe kesempatan kanggo menang menyang Islandia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov