Breaking Hungary News Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Corinto: Dadi pusat pasar Natal paling apik

Pilih basa sampeyan
Korinta-3
Korinta-3
ditulis dening editor

Kutha-kutha atmosfer Prague, Budapest lan St. Petersburg bisa diarani pasar Natal paling apik ing alun-alun kutha utama, lan masing-masing bisa mlaku-mlaku saka Hotel Coria sing mewah. Wiwit wulan November, alun-alun kutha kasebut dipenuhi kios-kios sing adol hadiah Natal gaweyan tangan, dekorasi wit Natal, lan panganan lokal lan anggur. Sampeyan bisa uga malah nyekel sak klebatan saka Big Man piyambak, lan bisa kanggo skate Ès ing sawetara kutha. Corinto gabung karo semangat perayaan kanthi menehi semangat Natal dhewe:

 Corinthia Hotel Budapest

Ibukutha Hongaria urip ing wulan November nalika pasar Natal utama ing Lapangan Vorosmarty dibukak kanthi luwih saka 100 kios kayu lan rong tahap njaba kanggo hiburan langsung (9 November 2018 - 1 Januari 2019). Korsi Hotel Budapest nawakake Paket Liburan Paling Apik kang kalebu akomodasi, sarapan, upgrade kamar free (tundhuk kasedhiyan), ngleboke menyang Royal Spa, wifi gratis lan botol saka Sampanye lokal. Kasedhiya kanggo minimal turu rong wengi ing antarane tanggal 1 Desember 2018, nganti 31 Januari 2019. Tarif ora kena dibayar PPN & Pajak Kutha. Kontak Corinthia.com/budapest utawa nelpon +36 1 479 4000 kanggo informasi luwih lengkap.

 Hotel Petersia St. Petersburg

Petersburg minangka kutha dongeng Rusia, kanthi salju sing mbebayani nutupi lorong-lorong ing kutha lan bangunan sing apik saben musim salju. Wiwit pungkasan Desember, 2018, nganti wiwitan Januari, 2019, Alun-alun Moskovskaya minangka salah sawijining kothak ing St. Petersburg sing nggawe pasar Natal kanthi warna-warni. Bocah-bocah bisa ketemu Santa Claus (Ded Moroz), gumun karo patung es lan omah jahe, ngrungokake lagu Natal, lan tuku hadiah, permen, lan dolanan apa wae ing kios. Pasar paling gedhe ing kutha diwiwiti luwih dhisik (19 Desember 2018 – 11 Januari 2019) ing Alun-alun Pionerskaya, kanthi gelanggang es, pagelaran langsung, ditambah lilin, keramik, kerajinan tangan, dekorasi wit, coklat gaweyan tangan lan ongkos sing dituku .

Kajaba iku, hotel nggawe pasar Natal dhewe ing lobi, adol delicatessen buatan lan panganan sing enak ing tengah swasana, aroma lan dekorasi sing mewah.

Natal ing St Petersburg, Bener Desember 21, 2018, kanggo 8 Januari, 2019 kalebu telung wengi Tetep ing kamar pindho ing Hotel Corinto St Petersburg (minimal telung wengi), omben sambutan Natal nalika teka, sarapan prasmanan ing restoran Imperial, akses 24 jam gratis menyang gym kanthi peralatan sauna lan kardio, lan WiFi gratis. Kontak Corinthia.com/stpetersburg utawa nelpon +7 812 380 2001 kanggo informasi luwih lengkap.

Hotel Corin ing Prague

Corinthia Hotel Prague cedhak karo pusat kutha bersejarah ing endi pasar Natal utama dianakake ing antarane tanggal 1 Desember 2018, lan 6 Januari 2019. Temokake ing Old Town Square lan Wenceslas Square, siji-sijine limang menit. Wit Natal sing gedhe lan padhang, dominasi ing rong ruangan kasebut, diubengi gubuk kayu warna sing adol kerajinan tradisional, barang gelas, perhiasan, renda bordir, dolanan kayu, barang logam, keramik, lilin wangi, ornamen wit Natal, topi, sarung tangan lan syal, boneka lan boneka.

Pengunjung bisa ndeleng panganan tradisional sing digawe lan dicicipi uga, kayata daging panggang ing spit, sosis bakar-bakar, kue lan kue-kue, ditambah bir Pilsner lan bir Budvar Ceko sing digawe lokal kanggo ngumbah. Pasar Old Town Square nduwe magnet tambahan kandhang kewan sing bocah bisa ngeterake wedhus, wedhus lan kuldi. Kutha kasebut nganggo program opera, ballet lan konser perayaan nganti wulan Desember, kalebu Danau Swan ing Teater Hybernia, Four Seasons ing Katedral St Clement lan Flute Ajaib ing Teater Estates.

Hotel Corin ing Prague nawakake plancongan mewah kanthi santai ing bentuk Apollo Day Spa nalika para tamu kudu santai saka rame ing kutha kasebut. Nginep sewengi ing Corinthia Hotel Prague kalebu sarapan.

Hotel iki uga duwe Paket Pasar Natal kalebu akomodasi, sarapan, tiket saben dina kanggo sistem transportasi Prague, peta pasar Natal Prague, perawatan tradisional Ceko, pukulan Natal Ceko tradisional lan akses menyang spa. Kasedhiya 1-28 Desember 2018 (minimal nginep rong wengi) Hubungi Korintus.com/prague utawa nelpon +420 261 191 111 kanggo informasi luwih lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.