Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi

Rusia Pobeda Airlines nyebar kanthi global miturut kode Hahn Air Systems 'H1

0a1a-34
0a1a-34
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hahn Air Systems lan Pobeda Airlines nandatangani perjanjian sing ngidini maskapai biaya murah Rusia disebar miturut kode H1 ing kabeh GDS utama ing saindenging jagad. Agensi lelungan ing saindenging jagad saiki bisa ngetokake mitra Rusia nomer 12 saka Hahn Air Group ing tiket Hahn Air sing aman saka insolvensi nggunakake proses tiket GDS standar.

Pobeda Airlines, anak perusahaan saka Aeroflot, adhedhasar ing Bandara Internasional Vnukovo (VKO) ing Moskow. Didegake ing 2014, Pobeda nglayani 78 tujuan ing 13 negara ing Asia lan Eropa. Armada Pobeda kasusun saka rolas pesawat B737-800.

"Ing ekonomi saiki, bisa nggayuh pasar tambahan liwat distribusi ora langsung penting banget kanggo kinerja bisnis maskapai. Pramila kita bangga manawa produk H1-Air mbantu maskapai lan operator tur kanthi kehadiran GDS sing winates utawa ora kanggo disebarake ing saindenging jagad liwat kabeh GDS utama. Liwat kode H1, mitra kita bisa nggayuh luwih saka 190 pasar lan mulane bathi saka penjualan tiket saya mundhak liwat 100,000 agen perjalanan, "jarene Alexander Proschka, Kepala Hahn Air Systems.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov