Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Kongo News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mantan Menteri Pariwisata Kongo diangkat dadi Dewan Pariwisata Afrika

Elvis
Elvis
ditulis dening editor

Mantan Menteri Pariwisata Republik Demokratik Kongo, Pak Elvis Mutiri wa Bashara, wis diangkat dadi Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke bakal dadi anggota Dewan minangka anggota Panitia Sesepuh Pariwisata.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Elvis Mutiri wa Bashara minangka mantan Menteri Pariwisata Pariwisata Republik Demokratik Kongo. Pengalamane uga kalebu nyekel jabatan Wakil Nasional Kota Goma lan Wakil Presiden Aliansi Pembangunan lan Republik.

Bashara ngluncurake buku pariwisata, "RDC: Peluang Investasi ing pariwisata," ing Kempinski Hotel Fleuve Kongo ing Kinshasa ing ngarsane Menteri Jean-Lucien Bussa, Menteri Negara sing tanggung jawab Perdagangan Internasional, bebarengan karo delegasi 5 wong saka "Edisi Universitas Eropa" ing Jerman.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.