Resor bintang lima mabur tamu positif COVID kanthi pesawat pribadi

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Five Star Resorts sing bakal nggawa sampeyan mulih kanthi jet pribadi nalika COVID-19 positif

Lara Lara. Mulih Iki minangka jaminan COVAC GLOBAL kanggo sing lelungan menyang dhaptar resort bintang lima sing saya akeh. GLOBAL saiki nambahake Repatriasi COVID-19 Domestik Tanpa Program Rumah Sakit menyang Program Keanggotaan Global

Print Friendly, PDF & Email
  1. Terinfeksi COVID-19 ing hotel utawa resort sanajan ora ana gejala, ora dadi alasan kanggo mandheg lelungan mulih nalika plancongan. Iki bener, yen sampeyan tetep melu resort bintang lima.
  2. Klub Tyrall, Jade Mountain, Hermitage Bay, Cap Maison, Baoase, Chileno Bay Resort, Esperanza, Malliouhana, Bucuti & Tara, ANI, Nicuz, Secret Bay, Villa Luar Biasa, Falcone Fone, lan Round Hill lan liya-liyane bakal nggawa sampeyan kanthi aman omah jet pribadi yen sampeyan wis positif nalika nginep ing hotel utawa resort.
  3. COVAC GLOBAL, saiki dadi penyedia utama evakuasi sing gegandhengan karo medis pandemi.

COVAC GLOBAL, program keanggotaan COVID-19 sing pertama sing menehi ganti rugi sing "mulih nalika lelungan tanpa rawat inap" saiki wis nambahake lelungan AS menyang layanan produke. Iki sawise peluncuran COVAC GLOBAL sing sukses banget ing wulan Agustus 2020 sing dirancang kanggo para pelancong AS kanggo lelungan ing luar negeri mung nalika wabah kasebut. Saiki setaun mengko, kanthi plancongan bisnis lan plancongan ing radar, warga AS lelungan ing njero domestik luwih saka 300 mil saka omah saiki bisa lelungan kanthi yakin amarga manawa kontrak COVID-19 nalika lelungan ing AS, uga ing luar negeri , COVAC GLOBAL bakal ngatur lan mbayar pesawat pribadi kanggo ngeterake bali menyang kutha asale. Perusahaan kasebut cocog karo motone "Get Lick. Mulih. ”

tambahan, COVAC GLOBAL, wis kerja sama karo hotel bintang lima ing saindenging jagad sing nawakake keanggotaan kanggo para tamu. Dhaptar kasebut kalebu resort mewah kayata:

Klub Tyrall ing Jamaika, kayata, kuwatir supaya ora terdampar sawise tes COVID-19 sing positif. Iki sing kudu nyana nalika pesenan Tyrall Club.

COVAC GLOBAL, minangka solusi evakuasi COVID-19 sing pertama lan mung sing bakal ngatur lan mbayar transportasi pribadi bali menyang omah yen sampeyan nyoba positif kanggo COVID-19 nalika lelungan. COVAC GLOBALKeanggotaan ganti game ora mbutuhake rawat inap ing rumah sakit kanggo transportasi sing dipicu. Nalika KABEH keanggotaan evakuasi lan jangkoan asuransi liyane mbutuhake sampeyan dirawat ing rumah sakit utawa kudu medhis kanggo ngeterake sampeyan menyang omah, COVAC GLOBAL bakal nggawa sampeyan mulih ing wiwitan COVID-19. 

Print Friendly, PDF & Email