Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Disneyland Paris nyelehake tikar sambutan

Disneyland Paris nyelehake tikar sambutan
Disneyland Paris dibukak maneh

Disneyland Paris ngumumake bakal dibukak maneh tanggal 17 Juni 2021, bebarengan karo Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, lan Disney Village.

  1. Disneyland Paris ditutup Maret pungkasan ing taun 2020 nalika pandemi kasebut, dibukak maneh ing wulan Juli lan banjur ditutup maneh ing wulan Oktober.
  2. Wiwitane wis ngrencanakake bakal dibukak maneh ing wulan Februari taun iki, nanging banjur ngumumake tanggal dibukak maneh tanggal 2 April sing dikatutake maneh.
  3. Kabeh pengunjung umur 6 taun utawa luwih, anggota casting, lan panyedhiya layanan diwajibake nganggo topeng.

Mbukak maneh Disneyland Paris bakal ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing luwih apik. Kanggo ngurmati jarak fisik sing disaranake dening pejabat kesehatan, sawetara lawang mlebu taman Disney kasedhiya saben dina. Kajaba iku, kabeh pengunjung umur 6 taun utawa luwih, anggota pemeran, lan panyedhiya layanan kudu nganggo topeng.

At Disneyland Paris, selaras karo pandhuan saka pamrentah Prancis lan pejabat kesehatan, jarak fisik bakal dileksanakake ing saindhenging resort kanthi antrian, kendaraan kendharaan, toko, hotel, restoran, lan fasilitas liyane, lan papan tandha bakal ditampilake minangka pangeling.

Taman Prancis njaluk para tamu supaya melu skrining kesehatan diri kanthi sukarela sadurunge dolan menyang Disneyland Paris. Rincian skrining mandhiri iki kalebu ing ngisor iki.

Kanthi ngunjungi Disneyland Paris, tamu njamin yen ora ngalami gejala COVID-19, kalebu demam (luwih saka 38 derajat Celsius) utawa hawa anyep, batuk, sesak ambegan utawa kangelan ambegan, lemes, otot utawa lara awak, sakit sirah, anyar ilang rasa utawa mambu, lara tenggorokan, mual utawa mutah, utawa diare.