Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan Maneka Warta

Uzbekistan Ngluwihi Watesan COVID-19 'Nganti Kahanan Apik'

Uzbekistan Ngluwihi Watesan COVID-19 'Nganti Kahanan Apik'
Uzbekistan Ngluwihi Watesan COVID-19 'Nganti Kahanan Apik'
ditulis dening Harry Johnson

Ing tanggal 12 Juli, Uzbekistan nyathet 116,421 infeksi coronavirus kanthi 111,514 utawa 96% pulih lan 774 korban jiwa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mlebu kendaraan otomotif menyang Tashkent diwatesi.
  • Klub wengi, aula kolam renang, pusat game komputer lan papan panedhaan umum diidini mbukak wiwit jam 08:00 nganti 20:00 wektu lokal.
  • Tempat makan lan hiburan ora diisi luwih saka 50% saka total kapasitas.

Sekretaris pers UzbekistanMenteri Kesehatan, Furkat Sanaev, dina iki ngumumake manawa watesan karantina sing diluncurake ing republik Asia tengah tanggal 1 Juli suwene 12 dina wis ditambah nganti Covid-19 kahanan saya apik. '

"Miturut keputusan komisi khusus kasebut, wiwit tanggal 1 Juli, mlebu kendharaan otomotif menyang Tashkent diwatesi, ing kabeh wilayah republik, klub tari lan karaoke, aula kolam renang, pusat game komputer lan ruang makan umum diidini bisa digunakake saka 08:00 nganti 20:00 wektu lokal kanthi sarat yen ora diisi luwih saka 50% saka total kapasitas. Watesan kasebut bakal tetep nganti kahanan epidemiologis nambah, "ujare juru bicara.

Sanaev uga nambahake manawa ora kudu dipercaya informasi sing dikirim ing jaringan sosial lan sawetara media online yen watesan karantina wis dicabut.

"Layanan pers Kementerian Kesehatan bakal nglaporake babagan pembatalan utawa perpanjangan luwih lanjut," jarene.

Karantina kasebut dinyatakake ing Uzbekistan tanggal 1 April taun kepungkur kanthi ngenalake topeng protèktif lan jarak sosial. Rezim isolasi diri diumumake ing Tashkent lan kabeh pusat regional, hubungan transportasi ditanggepi karo kabeh negara. Taman kanak-kanak ditutup nalika institusi pendhidhikan pindhah menyang pembelajaran jarak jauh.

Ing pungkasan taun 2020, kahanan epidemi ing Uzbekistan wis stabil lan watesan karantina saya suwe saya mundhak wiwit Maret taun iki. Layanan udhara dibalekake menyang pirang-pirang negara, mlebu turis asing diidini, rezim isolasi mandhiri lan kabeh larangan operasi hiburan lan papan makan ditarik.

Nanging, ing wiwitan Mei, kahanan epidemiologis tambah parah lan komisi khusus wiwit ngencengi larangan wiwit tanggal 1 Juli.

Ing tanggal 12 Juli, republik Asia tengah kanthi pedunung luwih saka 34.5 yuta wong nyathetake 116,421 infeksi coronavirus kanthi 111,514 utawa 96% pulih lan 774 korban jiwa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar