24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Transaksi Pembiayaan Pariwisata & Kenyamanan Leisure Total $ 1.5 Milyar Ing Q2 2021

Transaksi Pembiayaan Pariwisata & Kenyamanan Leisure Total $ 1.5 Milyar Ing Q2 2021
Transaksi Pembiayaan Pariwisata & Kenyamanan Leisure Total $ 1.5 Milyar Ing Q2 2021
ditulis dening Harry Johnson

Mbandhingake nilai transaksi lintas wates ing macem-macem wilayah ing ndonya, Eropa duwe posisi paling dhuwur, kanthi total transaksi sing diumumake regane $ 1 milyar ing wektu kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Financing sukan $ 650 yuta FlixMobility dadi dhaptar paling dhuwur.
  • Jerman paling dhuwur ing dhaptar babagan nilai transaksi $ 745.23 yuta.
  • Negara paling dhuwur ing babagan kegiatan transaksi pembiayaan usaha lintas batas ing Q2 2021 yaiku Prancis.

Transaksi pembiayaan usaha pariwisata & industri salib total $ 1.5bn diumumake sacara global ing Q2 2021, dipimpin dening $ 650 yuta pembiayaan usaha FlixMobility.

Transaksi Pembiayaan Pariwisata & Kenyamanan Leisure Total $ 1.5 Milyar Ing Q2 2021

Nilai kasebut nambah 421.4% saka kuartal sadurunge lan mundhak 509.4% yen dibandhingake karo rata-rata papat kuartal pungkasan, sing regane $ 242.88 juta.

Mbandhingake nilai transaksi lintas wates ing macem-macem wilayah ing ndonya, Eropa duwe posisi paling dhuwur, kanthi total transaksi sing diumumake regane $ 1 milyar sajrone wektu kasebut. Ing level negara, Jerman dadi dhaptar paling dhuwur ing babagan nilai transaksi $ 745.23 juta.

Ing babagan volume, Eropa dadi wilayah paling dhuwur kanggo transaksi pariwisata & industri hiburan lintas batas global, banjur Asia-Pasifik banjur Amerika Utara.

Negara paling dhuwur ing babagan kegiatan transaksi pembiayaan usaha lintas batas ing Q2 2021 yaiku Prancis kanthi telung tawaran, banjur Jerman karo telu lan India kanthi telu.

Ing taun 2021, pungkasane, transaksi pembiayaan usaha lintas wates sing regane $ 1.5bn diumumake sacara global ing industri pariwisata & rekreasi, kanthi penurunan 243.1% taun saben taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar