24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Moskow menyang Hurghada lan Sharm El Sheikh ing Aeroflot saiki

Penerbangan saka Moskow menyang Hurghada lan Sharm El Sheikh ing Aeroflot saiki
Penerbangan saka Moskow menyang Hurghada lan Sharm El Sheikh ing Aeroflot saiki
ditulis dening Harry Johnson

Miturut jadwal sing diumumake, Aeroflot bakal ngoperasikake penerbangan siji saka Moskow menyang Hurghada lan Sharm el-Sheikh saben dina, wiwit tanggal 1 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pembawa bendera Rusia ngumumake penerbangan sing dijadwalake menyang kutha-kutha resor Laut Merah Mesir.
  • Aeroflot bakal mbukak penerbangan Hurghada lan Sharm el-Sheikh saben dina.
  • Penerbangan Hurghada lan Sharm el-Sheikh Aeroflot bakal diwiwiti saka Moskow.

Pembawa bendera Rusia Aeroflot nerbitake ngumumake dina iki sing ngluncurake adol tiket penerbangan langsung saka Moskow, Rusia menyang resor Laut Merah Mesir, Hurghada lan Sharm el-Sheikh.

Miturut jadwal sing diumumake, Aeroflot bakal ngoperasikake penerbangan saka Moskow menyang Hurghada lan Sharm el-Syekh saben dina, wiwit tanggal 1 Oktober 2021.

Wiwit 27 Agustus, Rusia wis tikel kaping telu penerbangan biasa menyang Mesir ing rute Moskow-Hurghada lan Moskow-Sharm el-Sheikh - saka 5 nganti 15 penerbangan saben minggu ing saben rute sawise keputusan markas operasional federal kanggo perang nglawan COVID19.

Miturut Badan Transportasi Udara Federal, sangang maskapai kalebu Aeroflot, wis entuk kesempatan kanggo ngoperasikake penerbangan ing rute kasebut, saliyane Rossiya. Sadurunge, Aeroflot ora nglakokake penerbangan rutin menyang tujuan kasebut.

PJSC Aeroflot - Airlines Rusia, umume dikenal minangka Aeroflot, minangka maskapai penerbangan lan maskapai penerbangan paling gedhe ing Federasi Rusia. Maskapai iki didegake ing taun 1923, nggawe Aeroflot minangka salah sawijining maskapai aktif paling tuwa ing donya.

Aeroflot kantor pusaté ing Okrug (Distrik) Pusat Administrasi Pusat, Moskow, lan pusaté dadi Bandara Internasional Sheremetyevo. Maskapai kasebut mabur menyang 146 tujuan ing 52 negara, ora kalebu layanan codeshared.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar